Ez szerintetek is nagyon gáz és undorító?
"Akármilyen gazdag legyen valaki, a névre szóló ajándékoknak mindenki örül. Ezért mindig lehet adni névre szóló bögrét, törölközőt, stb."
Akkor inkább nem kérek semmit :D Nem hiszem el, hogy nincs tele mindenhol egy szekrény "kreatív" bögrékkel meg hasonlókkal. Ez szimplán azt jelenti, hogy fogalmad sincs minek örülne a másik.
Hát pedig névreszóló ajándékos hozzászóló :)
Az emberek 99%-a szerintem se örül. Mi öröm van benne, hogy rajta a nevem? :D gravíroztatott tollnak se látom semmi értelmét, de az ilyen bögre-törölköző dolognak még annyira sem. Valóban a legsnasszabb dolog ilyet venni. Persze cégnél, ahol lássuk be uniformizálás és költséghatékonyság a cél. Naná, hogy mindenki kap valami egyen cuccot. Még akkor is, ha a név ugye különbözik. Még a másik cégnél jól jöhet, ha mindenkinek van céges bögréje a nevével. Stimt. Viszont ez egyszeri és cégspecifikus dolog. Nem a mindenki örül neki kategória.
Amúgy elkényeztetett kölykök (ha tényleg úgy is viselkednek és nem kell nekik semmi ami 100ezer alatt van) azzal nem lehet mihez kezdeni. Ha meg attól még örülnek a nagyi ajándékának is, akkor valami kis csoki, aszalt gyümölcs az ami is jó lehet. Nekem is kell ajándékot vegyek a bátyámnak, pedig ő is mindent meg tud venni magának, így próbálok olyat adni amit én ki tudok fizetni, (nem megerőltető összeg, max 3-5ezer) de örül neki. Elvileg ajándékozásnak arról kéne szólni hogy figyelmesek vagyunk adunk valamit. Ez a valami ideális esetben olyasmi, aminek a másik örül, szüksége van rá. Ha Szereti egy kislány a minionokat lehet, hogy örül az okos telefonnak, de ugyanannyira örülhet egy minionos kulcstartónak is. Srácok nem tudom mit szeretnek. Mondjuk azt se mennyi idősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!