Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Undorító családi példa van...

Undorító családi példa van előttem. Hogy ne legyek züllött?

Figyelt kérdés

A szüleim csalják egymást, apám prostikhoz jár, anyámnak tőle 20-23 évvel fiatalabb szeretői vannak (korban hozzám illő srácok...).

Kiskorom óta ez vesz engem körül, és mostanában már úgy érzem, hogy minek ide erkölcs, lefekszek én is mindenkivel... Házasságtól és komoly kapcsolattól, családalapítástól betegen irtózom, hála nekik..

18/L

2015. okt. 28. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű. Költözz el,ismerkedj emberekkel, barátkozz..Beszélgess sokat az emberekkel alkits ki mély kapcsolatokat. Aztan a tobbi jon magatol :)
2015. okt. 28. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azért nem fogsz elzülleni,ha erõs vagy, mert eleve undorodsz az ilyen dolgoktól és te nem akarsz ilyen életet vezetni.
2015. okt. 28. 21:37
 3/12 anonim válasza:
100%
Gondolj mindíg arra hogy erős vagy és nem akarsz olyan lenni mint ők. Mert semmi értelme egyrészt,másrészt pedig miért lennél ilyen ,ha ennél jobb is lehetsz? Kitartás!!!Tűzz ki egy célt magad elé,hogy ilyen téren mit akarsz elérni,milyen akarsz lenni. Ismerkedj,és próbálj meg arra koncentrálni hogy te milyen kapcsolatot akarsz. Soj sikert!!! Kitartás!!
2015. okt. 28. 21:49
 4/12 anonim válasza:

Én is kb. így vagyok... A válasz pedig az lenne, hogy költözz el, de ezt én sem tudom megtenni bonyolult (részbe érzelmi) okokból, de semmiképp sem azért mert nem lenne hova.

Amúgy én nem tartok attól, hogy hasonló életem lesz mint nekik, mert rendelkezem önbecsüléssel és empátiával is, nekik viszont kevés jutott ezekből, el sem tudom képzelni, hogy képes valaki ilyet tenni a gyerekével. A baj az, hogy mindig halazgatok (nem csak a költözést) és mindent megbocsájtok nekik. Sajnos a megoldás szerintem az, ha 100%ig megszakítod velük a kapcsolatot, de tudom hogy ez nagyon nehéz. Egyébként lehet, hogy így egyszer jobb szülő lehetek mint az enyémek, tehát mindennek van pozitív oldala is.

18/f

2015. okt. 28. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem. Anyád egy rib.anc, apád qrvázik, és te nem ezektől a viselkedési formáktól undorodsz, hanem a házasságtól és az érzelmi elköteleződéstől? Mi ez a nyakatekert marhaság? Megvetendő apád-anyád viselkedése, hát vesd meg ezt az életvitelt. A te életed ne legyen ilyen, ezen dolgozz minden erőddel és akaratoddal!
2015. okt. 28. 23:06
 6/12 Költőnő? ***** válasza:
Ha felfogod, h mi történik körülötted és azt is h ez milyen hatással van rád;csak a te döntésed h milyen emberré válsz
2015. okt. 28. 23:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Pár hónappal ezelőttig szentül hittem abban, hogy én lehetek más. Lett egy komoly kapcsolatom, ő jelentette a világot, és én is neki. De mégis megcsalt.

Nem ő volt az első szerelem, de a legnagyobb volt. Összetört teljesen, és azóta végképp nem hiszek ezekben. Nem akarok már komolyat, csak a karrieremre szeretnék koncentrálni. A penznel fontosabb nincs.. De közben meg van szexuális vágyam, és a példát látva bárkivel lefekudnek..

2015. okt. 29. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le bárkivel. Keress EGY szexpartnert.
2015. okt. 29. 13:20
 9/12 Költőnő? ***** válasza:
sztem tanulj magadról. Az mindig segít.
2015. okt. 29. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb pasi csalfa, ez sajnos így van...:( Én kijöttem külföldre fiatalon, munkát kerestem, most csinálom a jogsit, nem nézek már vissza:) Te se tedd, építsd a jövődet. Nem baj ha szexpartnered van, csak ne váltogasd sűrűn (méhnyakrákot okozhat) és NE kezdj nős emberrel!!

A pasikkal foglalkozni sokáig nem érdemes, én is inkább a jövőmet igyekszem építgetni, az nem fog megcsalni...:)

2015. okt. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!