Undorító családi példa van előttem. Hogy ne legyek züllött?
A szüleim csalják egymást, apám prostikhoz jár, anyámnak tőle 20-23 évvel fiatalabb szeretői vannak (korban hozzám illő srácok...).
Kiskorom óta ez vesz engem körül, és mostanában már úgy érzem, hogy minek ide erkölcs, lefekszek én is mindenkivel... Házasságtól és komoly kapcsolattól, családalapítástól betegen irtózom, hála nekik..
18/L
Én is kb. így vagyok... A válasz pedig az lenne, hogy költözz el, de ezt én sem tudom megtenni bonyolult (részbe érzelmi) okokból, de semmiképp sem azért mert nem lenne hova.
Amúgy én nem tartok attól, hogy hasonló életem lesz mint nekik, mert rendelkezem önbecsüléssel és empátiával is, nekik viszont kevés jutott ezekből, el sem tudom képzelni, hogy képes valaki ilyet tenni a gyerekével. A baj az, hogy mindig halazgatok (nem csak a költözést) és mindent megbocsájtok nekik. Sajnos a megoldás szerintem az, ha 100%ig megszakítod velük a kapcsolatot, de tudom hogy ez nagyon nehéz. Egyébként lehet, hogy így egyszer jobb szülő lehetek mint az enyémek, tehát mindennek van pozitív oldala is.
18/f
Pár hónappal ezelőttig szentül hittem abban, hogy én lehetek más. Lett egy komoly kapcsolatom, ő jelentette a világot, és én is neki. De mégis megcsalt.
Nem ő volt az első szerelem, de a legnagyobb volt. Összetört teljesen, és azóta végképp nem hiszek ezekben. Nem akarok már komolyat, csak a karrieremre szeretnék koncentrálni. A penznel fontosabb nincs.. De közben meg van szexuális vágyam, és a példát látva bárkivel lefekudnek..
A legtöbb pasi csalfa, ez sajnos így van...:( Én kijöttem külföldre fiatalon, munkát kerestem, most csinálom a jogsit, nem nézek már vissza:) Te se tedd, építsd a jövődet. Nem baj ha szexpartnered van, csak ne váltogasd sűrűn (méhnyakrákot okozhat) és NE kezdj nős emberrel!!
A pasikkal foglalkozni sokáig nem érdemes, én is inkább a jövőmet igyekszem építgetni, az nem fog megcsalni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!