Akiben van Sváb vér pl anyai ágon, apai ágon Magyar. és az apa lenézi a fiát mert ő benne van Sváb vér, az szerintetek is undorító?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 18:25
1/7 anonim válasza:
Apád minek vette el anyádat? Vagy nem a felesége? Őt nem nézi le?
Mekkora idióta, akárhogy is nézem.
2/7 anonim válasza:
Bennem van sváb vér. Szerintem teljesítményre lehet valaki büszke, én származásra nem tudnék. De nem bánom, hogy van bennem, sőt. Pozitív.
3/7 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a sváb vérrel egy különleges látnoki képességet is kaptál,hogy látsz a monitoron keresztül.:)Én is sváb akarok lenni!
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagy butaság. Ha valaki lenézi a svábokat, akkor nem vesz feleségül egy sváb származású nőt, és nem csinál neki gyereket. Ez egész egyszerűen egy szörnyen nagy ellentmondás.
Szóval nem hiszem hogy emiatt néz le az apukád.
5/7 anonim válasza:
Nekem német ajkú elődöm van (anyai ágról). Apairól nem tudom. Igazából akár tudhatnék is németül anyanyelvi szinten, de a dédszüleim korosztálya nem merte a nagyanyámék korosztályát németül megtanítani, mert elvitték volna őket az NDK-ba (valószínűleg) És ez nem csak az én rokonaimnál volt így, hanem az egész Dabas- és környéke területen. Pl. dédim németül (!) köszönt el a halálos ágyán (auf wiedersehen). Nem semmi
6/7 anonim válasza:
Amúgy ilyen "lenézés" nem volt a családban, hiszen mindenkinek van nálunk sváb eredete.
7/7 anonim válasza:
Ha ezért lenéz bárki, pláne az apa a gyerekét, az nem undorító, hanem nevetséges és szánalmas, és az apát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!