Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akiben van Sváb vér pl anyai...

Akiben van Sváb vér pl anyai ágon, apai ágon Magyar. és az apa lenézi a fiát mert ő benne van Sváb vér, az szerintetek is undorító?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Apád minek vette el anyádat? Vagy nem a felesége? Őt nem nézi le?

Mekkora idióta, akárhogy is nézem.

2015. dec. 18. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Bennem van sváb vér. Szerintem teljesítményre lehet valaki büszke, én származásra nem tudnék. De nem bánom, hogy van bennem, sőt. Pozitív.
2015. dec. 18. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint a sváb vérrel egy különleges látnoki képességet is kaptál,hogy látsz a monitoron keresztül.:)Én is sváb akarok lenni!
2015. dec. 18. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagy butaság. Ha valaki lenézi a svábokat, akkor nem vesz feleségül egy sváb származású nőt, és nem csinál neki gyereket. Ez egész egyszerűen egy szörnyen nagy ellentmondás.

Szóval nem hiszem hogy emiatt néz le az apukád.

2015. dec. 18. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem német ajkú elődöm van (anyai ágról). Apairól nem tudom. Igazából akár tudhatnék is németül anyanyelvi szinten, de a dédszüleim korosztálya nem merte a nagyanyámék korosztályát németül megtanítani, mert elvitték volna őket az NDK-ba (valószínűleg) És ez nem csak az én rokonaimnál volt így, hanem az egész Dabas- és környéke területen. Pl. dédim németül (!) köszönt el a halálos ágyán (auf wiedersehen). Nem semmi
2015. dec. 18. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ilyen "lenézés" nem volt a családban, hiszen mindenkinek van nálunk sváb eredete.
2015. dec. 18. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ezért lenéz bárki, pláne az apa a gyerekét, az nem undorító, hanem nevetséges és szánalmas, és az apát minősíti.
2015. dec. 19. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!