Hogyan lehet leszoktatni erről az undorító szokásról?
Ott kezdődik, hogy anya jó ha egy hónapban egyszer fürdik, még ilyen melegben is. Tegnap is mentünk valahova, iszonyat meleg volt meg minden, nekem amikor hazaértünk az volt az első dolgom, hogy lezuhanyozzak, de nem, anya még az ágyába is simán befeküdt úgy.
Ugyanilyen szinten nem mos hajat sem.
Vagy "családi hagyomány" ez a nem kopogás. Többször mondtam neki, hogy ha be akar jönni, akkor kopogjon, de nem érti meg. Egyébként nagymamám is ilyen. Direkt figyelmeztettem, hogy átöltözök, erre bejön.
Vagy simán bejön hozzám, csak azért hogy kinyissa az ablakot, amikor ha megkér rá, én is meg tudnám csinálni.
18/l
Nálam jobban senki sem kívánja hogy ez ne legyen igaz :')
Egyébként apa 1 hónapban sak egyszer van itthon a munkája miatt, akkor is csak 1 hétig
Az ajtódat zárd be. Ha kulcs nincs, vegyél egy reteszt.
'Kéretik kopogtatni' - tábla az ajtón.(ez a sok kamasz ajtaján megjelenik (vagy a tilos a belépés:) - nem is értem, hogy miért vártál ennyit.
A fürdés nehéz ügy.. Talán ezt mondd,amikor nyugodtan beszélgettek, nem siettek: A bőrlégzést akadályozza, ha nem mossa le a izzadtságba rárakódott port és betegségeket okoz.
belegondoltam és elment az étvágyam is, köszi ezt így ebéd előtt :D
ha kopogás nélkül bejön azt tudod "orvosolni" azzal, hogy zárod az ajtót akkor kopognia kell, vagy egy felirat is lehet elég lenne az ajtóra...
de őt nem zavarja a saját szaga? vagy másokat a környezetetekben? :O
22F
Én ugy orvosoltam a kopogás problémát, hogy amikor bejött valaki a szobámba mint egy vadállat nyugodtan szépen mondtam neki, hogy most menj ki és kopogj. Addig nem álltam vele szóba míg ki nem ment kopogni. aztán kiment kopogott, behívtam, köszöntem neki, megkérdeztem udvariasan: hogy van?, mi ujság?, mit szeretne?, miben segíthetek? . 2 hét alatt hozzászokott mindenki, hogy ezen az ajtón kopogni kell.
A másik problémádra nem tudok jó tanácsot adni, ezzel nekem nem volt problémám. talán kend össze minden reggel felkelés előtt folyékony szappannal azt ugyis le kell mosnia mert ha nem akkor ragadni fog... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!