Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem láthatom az unokámat....

Nem láthatom az unokámat. Milyen lehetőségeim vannak így?

Figyelt kérdés

Fèl ève született meg a leg kisebb unokám. Azóta csak párszor látam.

A menyem nem engedi a fiam meg behódol neki.

Ha mentem ès èpen arra fele jártam beugrottam volna, de nem engedett be a lakásba utána írt, hogy mièrt nem szóltam. Nem hiszem hogy akkora baj az hogy bemegyek 2percre ès nem szólok elötte, nem is mindig van pènz a kártyámon nem tudok szólni.

Ha a fiam otthon van egynapot arra biztos hogy kitalál valami programot, hogy nincsenek otthon hogy ne tudjak átmeni

A saját szüleihez kèt naponta viszik hozzánk egyszer se hozzák fel.

Ezt mondtam már a fiamnak. Azt mondja hogy azèrt nem hozzák fel mert a kutya meg a macska van a lakásba meg cigizünk. Ha jönne a kisfiú akkor persze nem cigiznènk addig.

De így sem hozzák fel. Nem tudom ezek nem akkora nagy dolgok, az èn időmben is cigiztek meg állatok voltak a gyerekek körül de senki nem kènyeskedett ennyire ès egyiknek sincs baja.

Van valami amit tudok tenni hogy felhozhassam a gyereket? Vagy hogy elvigyem setalni?

2015. júl. 19. 12:39
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szó tiszteletlenségről, se gonoszságról és rosszindulatról, de ha én lennék hasonló helyzetben, én se vinném a gyereket ilyen helyre. Jobb lenne például lakáson/házon kívülre korlátozni a dohányzást.
2020. okt. 1. 05:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!