Nem láthatom az unokámat. Milyen lehetőségeim vannak így?
Fèl ève született meg a leg kisebb unokám. Azóta csak párszor látam.
A menyem nem engedi a fiam meg behódol neki.
Ha mentem ès èpen arra fele jártam beugrottam volna, de nem engedett be a lakásba utána írt, hogy mièrt nem szóltam. Nem hiszem hogy akkora baj az hogy bemegyek 2percre ès nem szólok elötte, nem is mindig van pènz a kártyámon nem tudok szólni.
Ha a fiam otthon van egynapot arra biztos hogy kitalál valami programot, hogy nincsenek otthon hogy ne tudjak átmeni
A saját szüleihez kèt naponta viszik hozzánk egyszer se hozzák fel.
Ezt mondtam már a fiamnak. Azt mondja hogy azèrt nem hozzák fel mert a kutya meg a macska van a lakásba meg cigizünk. Ha jönne a kisfiú akkor persze nem cigiznènk addig.
De így sem hozzák fel. Nem tudom ezek nem akkora nagy dolgok, az èn időmben is cigiztek meg állatok voltak a gyerekek körül de senki nem kènyeskedett ennyire ès egyiknek sincs baja.
Van valami amit tudok tenni hogy felhozhassam a gyereket? Vagy hogy elvigyem setalni?
Ha ez komoly kérdés, akkor veled van a baj.
Egész egyszerűen senki sem szereti az olyan embert, aki büdös!
Van többféle cigi, egyik kolléganőmről meg sem mondanám, hogy dohányos, sosem érzem rajta.
Van a másik véglet, vagy valami ukrán sz*r, vagy házilag töltött cigi, na annál aztán szellőztethetsz, meg csinálhatsz akármit, mocskos büdös! Ilyen olléganőm is volt, már nyugdíjba ment. Ha be kellett mennem az irodájába, nyitott ablaknál is olyan irgalmatlan bűz fogadott, 5 percet ültem nála, majd visszamentem a saját irodámba, és EGÉSZ NAP éreztem a saját hajamon meg a ruhámon a cigibűzt. Úgy, hogy csak ültem benne, és ő nem gyújtott rá.
Mitán elment nyugdíjba, az irodáját kimeszelték és hónapokig szellőztettünk. Nem viccelek, több hónap múlva ha bement valaki a folyosóról, érezni lehetett a bagót.
Na ez épp elég, szerinted ez kell egy pici babának?
Én nagy állatbarát vagyok, és nálam s bejöhet a kutya-macska, ezáltal szőr van a kanapén, a ruháimon. Ez van, valaki vagy szereti a macskát, vagy nem. De a kisgyermekes barátnőm nem ő jött hozzám, hanem én mentem hozzá, mert náluk nem mehet be a kutya a házba. de én ezért nem haragszom meg rá, a gyereknek nem kell az, hogy a kutya végignyalja. és erre nem megoldás, hogy addig bezárod a másik szobába.
a leírásból úgy tűnik, hogy ti otthon túl sok gondot nem fordítotok a higiéniára. nektek biztos normális, de egy fiatalabbnak már nem.
egyelőre csakis a közös sétát tudom elképzelni, de azt iselőre meg kéne beszélni.
nekem nincs babám, de én úgy alapból sem szeretem, ha valaki ideállít bejelentkezés nélkül. ha barátok jönnek, az a minimum, hogy telefonálnak előtte. ráérünk-e, nincs-e dolgunk, van-e kedvünk egyáltalán. nem csak úgy kitalálják és becsöngetnek, mikor mi mondjuk épp le akarunk dőlni pihenni.
szóval egy kicsit alkalmazkodni kéne, meg jobban odafigyelni.
A gyerekért a szülei a felelősek, ha nem akarják bagós, állatszőrös lakásba vinni, szívük joga, nem tehetsz ellene semmit. Beszéld meg velük előre, hogy mikor mennél hozzájuk, akár úgy, hogy a fiad is otthon van, egy-egy délelőttöt vagy délutánt azért rááldozhat az anyjára. Ugyanígy a sétát, addig a menyed legalább tudja intézni a saját dolgait.
A random beugrálásokat én sem csípném, viszont az durva, ha be se engedett, intelligensebb megoldás lett volna, ha bent a lakásban elmondja a kérését, miszerint szólj előre, ha menni akarsz, nem egy SMS-ben intézi el.
hát nekem nincs anyósom, (mondjuk én is utáltam a szarkavaró boszorkát, amíg volt) meg gyerekem se, de elképzeltem a szituációt...anyuka szoptat, pizsiben van, a dohánybűzös anyós meg váratlan beállítana...mint a macskát sz.rni úgy dobnám ki...
a lakásod meg büdös kérdező, még akkor is az lenne, ha évek óta nem dohányoznál és már az 5. festésen lennél túl...és te is rohadt büdös vagy, csak nem veszed észre...tudod, honnan tudom? az én szüleim is bagóznak, büdös van náluk, mindkettőnek nikotinszaga van...én a napi pár szál cigit szívó kollégán is érzem, és ha közel jön hozzám simán elküldöm a francba, pláne, ha cigizésből jön épp vissza (bunkó vagyok na...XD)
1. Attol, hogy abban a fel oraban nem gyujtotok ra, attol meg budos fustszag van a lakasotokban. A butorok, falak, ruhak, stb. mind beszivtak a budoset, es ontjak magukbol a buzt. Ezt te nem erzed, mert hozzaszokott az orrod.
Anyos is dohanyzik, es ha a karjaban van par percet a gyerek, utana erzem a gyereken a cigiszagot.
2. Ahhoz semmi kozod, hogy az anyuka hanyszor viszi a gyereket a masik nagyszulokhoz.
Nezz magadba! Biztos megvan az oka, hogy a menyed nem kedvel teged, raadasul meg a sajat fiad is mellette all.
(A helyesirasod eleg arulkodo...)
#16 folyt.:
3. Attol meg, hogy abban a fel oraban elzaros az allatokat, meg mindenhol ottmarad a szor.
4. Igenis, be kell jelentkezni, meg akkor is, ha csak 2 percre mesz be. Lehet, hogy vecen ul, szoptat, alszik, maszturbal, akarmi.
Tipikus anyos vagy.
Akkor ezek szerint bele kel törödnöm abba hogy nem láthatom az unokám mert a menyem úgy rendezi.
A lányom is felhozza a gyerekeit azok is kicsik. Egyiknek sincs semmi baja ez csak kènyeskedès.
Szerintem abba se halna bele ha megysk beengedne, direkt nem enged be.
Igen de ha nem tudok neki írni vagy hívni mert nincs kimenőm akkor ne is mennyek soha?
Ha elvinnèm sètálni se engedi egyedül, azt hiszi biztos hogy kitolom az útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!