Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak, ha nem enged...

Mit csináljak, ha nem enged el sehova?

Figyelt kérdés
18 éves leszek nemsoká. Fiú vagyok. Szüleim válása után édesanyámmal nagymamámhoz költöztünk. Nagy kertes házba, itt lakik anyukám öccse is. A gond az, hogy nagymama azt akarja hogy állandóan itthon legyek, soha ne menjek el sehova. Bulizni soha nem voltam még, csak így biciklizgetni szoktam eljárni ismerősökkel, vagy be a 20 km-rel arrébb fekvő városba, ahol korábban laktam. De neki semmi nem jó, már este fél kilenc fele szól hogy feküdjek lefelé, reggel 8 után már szól hogy miért alszom ilyen sokáig és még egyebek. Ő azt szeretné hogy ne menjek abszolút sehova a nyáron, itthon segítsek, végezzem a dolgom. Mit lehet ezügyben tenni? Már nem tudok mit hazudni az ismerősöknek,barátoknak, hogy miért nem megyek náluk, vagy miért nem találkozunk. június 12.-én vége lett a sulinak, azóta itthon vagyok.
2015. júl. 3. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18 éves, életerős, fiatal férfi vagy. Miért nem dolgozol valamit? Most komolyan. Szabadságot, függetlenséget, önbizalmat ad.
2015. júl. 3. 14:38
 12/15 Manócska1 ***** válasza:
szerintem is próbálj meg valami munkát keresni. ilyenkor nyáron vannak a diákmunkák. ha nagyid nem enged sehová,anyud miért nem áll ki melletted? elvégre ő az anyukád. állj a sarkadra,lássák hogy már felnőtt vagy! sok sikert kívánok!
2015. júl. 4. 19:16
 13/15 anonim válasza:

Istenem.....

18 vagy....

Nem kell megengedjék, hanem elmondod mi a szitu, ha el akarsz menni bulizni egész éjjel, akkor elmész, ha be akarsz rúgni, berúgol...

Nem kérdezni kell, meg nem engedély kell, hanem megmondod kerek-perec, hogy elmentem bulizni, és kisétálsz az ajtón, meg sem hallod, ha meg hazajöttél, akkor besétálsz a szobába, megint meg sem hallod, ha meg nem bírja ezt elfogadni a kedves nagymama, akkor megmondod neki, hogy és? 18 vagyok, vagy megszokod vagy kidobsz, ha kidob, akkor mész valahova, engem nem érdekelni, inkább csöveznék, minthogy 18 évesen nemhogy anya, de a nagyanyám parancsoljon.

Szívesen segítek neki, meg szeretem, mert elvégre nagyim, de van egy határ, amikor pont lesz*rom, hogy mit gondol.

Na ezt kell csinálni drága barátom.

2015. júl. 9. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert a gyk-N egy bizonyára nagyon intelligens ember azt tanacsolta, hogy menj csovezni, azért meg nem kell megfogadnod... De azt szerintem te is tudod, hogy eleted legjobb szakaszáról maradsz le igy...
2015. júl. 9. 20:46
 15/15 anonim válasza:

Ne menjen csövezni, csak azért írtam, hogy érezze, hogy én komolyan venném, ha a saját nagyanyám (még nem is a szüleim, á nem, a nagyanyám) 18 évesen, mellesleg gimnazista vagyok, vagyis normális, életrevaló, okos elcseszi a fiatalkoromat, én meg ezen tulajdonságaim mellett is szerencsétlen vagyok, és nem csapok az asztalra a saját nagyanyámmal szemben.

Hát, gratulálok öcsém......

2015. júl. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!