Mit csináljak, ha nem enged el sehova?
Istenem.....
18 vagy....
Nem kell megengedjék, hanem elmondod mi a szitu, ha el akarsz menni bulizni egész éjjel, akkor elmész, ha be akarsz rúgni, berúgol...
Nem kérdezni kell, meg nem engedély kell, hanem megmondod kerek-perec, hogy elmentem bulizni, és kisétálsz az ajtón, meg sem hallod, ha meg hazajöttél, akkor besétálsz a szobába, megint meg sem hallod, ha meg nem bírja ezt elfogadni a kedves nagymama, akkor megmondod neki, hogy és? 18 vagyok, vagy megszokod vagy kidobsz, ha kidob, akkor mész valahova, engem nem érdekelni, inkább csöveznék, minthogy 18 évesen nemhogy anya, de a nagyanyám parancsoljon.
Szívesen segítek neki, meg szeretem, mert elvégre nagyim, de van egy határ, amikor pont lesz*rom, hogy mit gondol.
Na ezt kell csinálni drága barátom.
Ne menjen csövezni, csak azért írtam, hogy érezze, hogy én komolyan venném, ha a saját nagyanyám (még nem is a szüleim, á nem, a nagyanyám) 18 évesen, mellesleg gimnazista vagyok, vagyis normális, életrevaló, okos elcseszi a fiatalkoromat, én meg ezen tulajdonságaim mellett is szerencsétlen vagyok, és nem csapok az asztalra a saját nagyanyámmal szemben.
Hát, gratulálok öcsém......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!