Mit csináljak, ha nem enged el sehova?
Figyelt kérdés
18 éves leszek nemsoká. Fiú vagyok. Szüleim válása után édesanyámmal nagymamámhoz költöztünk. Nagy kertes házba, itt lakik anyukám öccse is. A gond az, hogy nagymama azt akarja hogy állandóan itthon legyek, soha ne menjek el sehova. Bulizni soha nem voltam még, csak így biciklizgetni szoktam eljárni ismerősökkel, vagy be a 20 km-rel arrébb fekvő városba, ahol korábban laktam. De neki semmi nem jó, már este fél kilenc fele szól hogy feküdjek lefelé, reggel 8 után már szól hogy miért alszom ilyen sokáig és még egyebek. Ő azt szeretné hogy ne menjek abszolút sehova a nyáron, itthon segítsek, végezzem a dolgom. Mit lehet ezügyben tenni? Már nem tudok mit hazudni az ismerősöknek,barátoknak, hogy miért nem megyek náluk, vagy miért nem találkozunk. június 12.-én vége lett a sulinak, azóta itthon vagyok.2015. júl. 3. 13:51
1/15 anonim válasza:
Istenem de szerencsetlen vagy... Felnőtt ember vagy es a nagyi parancsol neked? :D Alj mar a sarkadra ember!!!
2/15 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egyszerű, mert az ő házában lakunk, ő a főnök
2015. júl. 3. 13:59
3/15 anonim válasza:
Leérettségiztél? Milyen jövőbeni terveid vannak?
Nem fogod a hozzáállásukat néhány nap alatt megváltoztatni, de ha megy tovább az élet, akkor ők is továbblépnek. Vállalj munkát, keress tanfolyamot, albérletet barátokkal, lépj tovább az életedben! Akkor ők is észbe kapnak és meglátják, hogy felnőttél már. Addig csak egy otthon szomorkodó tinifiú vagy, aki elégedetlen a szüleivel.
4/15 Adam_Hack válasza:
Szar ügy. Amíg meg nem hal, szűz maradsz.
5/15 anonim válasza:
az ő idejében ez volt a szokás...
és ha nem fekszel le/ kelsz fel időben akkor mi történik?
6/15 A kérdező kommentje:
még egy évem van a gimnáziumból. Anyagi okok miatt albérlet esélytelen.
2015. júl. 3. 14:03
7/15 anonim válasza:
Miért nem dolgozol?
Èn 14 évesen elkezdtem dolgozni egy büfében, így egész nyáron ott lehettem ahol akartam. Ja és még a költségeimet is tudtam financirozni.
8/15 A kérdező kommentje:
lefeküdni lefekszem, mert nehogy kiabáljon. Reggel mondjuk nagyon sokáig nem alszom, mert van pár fajta haszonállatom, azokat el kell látni
2015. júl. 3. 14:04
9/15 Duenna válasza:
Állj a sarkadra, és mondd meg a nagymamádnak, hogy mittudomén, délután 3-kor elmegyek XY barátomhoz, és este 7-re itthon vagyok. És ne engedj az akaratodból, tegyél a hátizsákodba két liter üdítőt, szendvicset, és menj. És tényleg menj el valamelyik barátodhoz, vagy osztálytársadhoz, és tényleg menj haza arra az időre, amit megadsz. Ennyi. Majd hozzászokik a nagyid, hogy neked is van saját akaratod.
10/15 anonim válasza:
Anyukádnak meg neked is ki kellene álljatok érted. Anyukád miért nem inti le a nagyit? Elvégre ő az anyukád! Gondolom azért, mert az ő házában laktok. Anyukád öccse hogy áll ehhez a témához? Ha nem tudtok albérletbe költözni, akkor egyelőre az maradna csak, hogy "ellentmondasz" a nagyinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!