Megütött, bezárt, sehová nem enged. Most miért viselkedik így?
Még télen összejöttem egy fiúval, akit anyukám nem kedvelt az elejétől fogva.
Ő volt mindenben az első nekem és nagyon beleszerettem. Persze aludtunk együtt titokban, de nem feküdtem le vele. Húsvétkor anyáék elutaztak volna wellnessezni, én itthon maradtam volna és felvetettem, hogy a barátom itt alhatna... Ebből nagy balhé lett, hogy mégis mit képzelek, nem fognak itt fiúk aludni, találkozzunk délután... Nagyon összevesztünk és lemondták az egész hétvégét, mert "vigyáznak rám". Berágtam rájuk és délután elmentem, majd másnak jöttem haza... És megtörtént a dolog a barátommal is.
Hazajöttem, anya pedig szó szerint bezárt. De tényleg, nem bírtam kimenni az ajtón.
Rá 3 napra megütött az utcán, majd visítva, kiabálva berángatott a házba, mintha cigányok lennénk. Így még sosem láttam.
Azóta szobafogságban vagyok, ami szerinte büntetés, de én jól érzem magam. Hűvös van, sorozatokat és filmeket nézek, online vásárolok, olvasok, ha anyáék nincsenek itthon (reggeltől késő délutánig), akkor a barátom is beugrik (szó szerint, az ablakon...), sőt, még a suliba is kocsival visznek és hoznak haza.
Viszont most anyám elkezdett úgy viselkedni, mintha az elmúlt hetek meg sem történtek volna. Tisztára mézesmázos, még apa is meglepődött, hogy milyen furcsa lett.
Sőt, ma kitalálta, hogy utazzunk el kettesbe nyaralni, mikor 12 éves korom óta csak úgy megyek velük, ha jön a legjobb barátnőm is.
Szeptemberben leszek 18 éves és a jogsim már megvan. Eddig mondogattam, hogy szeretnék egy saját autót, de mondta, hogy van itthon 3, minek 3 emberre 4 autó... De már többedjére hozta fel, hogy esetleg nézegethetnék pár tesztet, hogy melyik autók a jók, vagy milyenek tetszenek.
Soha ne higgy az ilyen embereknek, mint anyád. Ne bízz bennük.
Bizonyos esetekben elkerülhetetlen a rendőrség és a pszichiátria segítségét kérni.
Apa nem is ilyen igazából, csak mindig az van, amit anya akar. Nem vallásosak egyáltalán.
Miért az lett volna a lényeg, hogy hányadik autónkat vesszük???
Miért érdemeltem volna meg?
Szerintem normális, ha az ember közel a 18-hoz már szeretne lefeküdni a barátjával, akivel szeretik egymást. Arról nem tehetek, hogy a szüleim ezt nem tudták felfogni.
Igen, amint tehetem, elköltözök innen.
Anyád rájött, hogy amit csinált (bezárás stb), az nem jött be, nem is teheti, szeptembertől végképp nem, ha nagykorú leszel. Ezért próbálkozik más módszerekkel, elvisz utazni, hogy távol légy a sráctól, kedvedben jár, hogy visszatérjen a bizalmad és tudjon manipulálni. (Nem hiszem el, hogy erre nem jöttök rá, rém átlátszó és klasszikus megoldás.)
Nem adta fel a saját elképzelését, és nem őrült meg, szó sincs erről.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!