Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütött, bezárt, sehová nem...

Megütött, bezárt, sehová nem enged. Most miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Még télen összejöttem egy fiúval, akit anyukám nem kedvelt az elejétől fogva.

Ő volt mindenben az első nekem és nagyon beleszerettem. Persze aludtunk együtt titokban, de nem feküdtem le vele. Húsvétkor anyáék elutaztak volna wellnessezni, én itthon maradtam volna és felvetettem, hogy a barátom itt alhatna... Ebből nagy balhé lett, hogy mégis mit képzelek, nem fognak itt fiúk aludni, találkozzunk délután... Nagyon összevesztünk és lemondták az egész hétvégét, mert "vigyáznak rám". Berágtam rájuk és délután elmentem, majd másnak jöttem haza... És megtörtént a dolog a barátommal is.

Hazajöttem, anya pedig szó szerint bezárt. De tényleg, nem bírtam kimenni az ajtón.

Rá 3 napra megütött az utcán, majd visítva, kiabálva berángatott a házba, mintha cigányok lennénk. Így még sosem láttam.

Azóta szobafogságban vagyok, ami szerinte büntetés, de én jól érzem magam. Hűvös van, sorozatokat és filmeket nézek, online vásárolok, olvasok, ha anyáék nincsenek itthon (reggeltől késő délutánig), akkor a barátom is beugrik (szó szerint, az ablakon...), sőt, még a suliba is kocsival visznek és hoznak haza.

Viszont most anyám elkezdett úgy viselkedni, mintha az elmúlt hetek meg sem történtek volna. Tisztára mézesmázos, még apa is meglepődött, hogy milyen furcsa lett.

Sőt, ma kitalálta, hogy utazzunk el kettesbe nyaralni, mikor 12 éves korom óta csak úgy megyek velük, ha jön a legjobb barátnőm is.

Szeptemberben leszek 18 éves és a jogsim már megvan. Eddig mondogattam, hogy szeretnék egy saját autót, de mondta, hogy van itthon 3, minek 3 emberre 4 autó... De már többedjére hozta fel, hogy esetleg nézegethetnék pár tesztet, hogy melyik autók a jók, vagy milyenek tetszenek.

2015. jún. 7. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Az lehet a kulcs, hogy vajon mi baja a fiúval. Ismerte korábban? Esetleg a szüleit, a családját?
2015. jún. 7. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
6%

Mindenképpen sok sikert majd a saját életed megkezdéséhez. Csak egy tanács, ha saját lábra akarsz állni, ne mondogasd azt, hogy saját autót akarsz kapni, és most hogy ő hozta fel magához édesgetésként, ne nézz teszteket és ne fogadj el ekkora volumenű ajándékot.

Lényegében minden holmid amid van, amin a filmeket nézed, amin online vásárolsz, azt tőlük kaptad. Ezeknek maradniuk kell, mert ha költözöl/megszöksz, az csak önerőből működik.

Idén betöltöd a 18-at, így jogod van a különköltözéshez, onnan se rendőrség se ő nem rángathat (pontosabban, így rángatni, megütni fiatalkorúként sem lenne), és még ha hibát is követsz el a korai összeköltözéssel/albérlettel, a saját életed. Holmikból viszont semmi olyat ne tarts meg, amit kaptál és amit nem saját diákmunkás pénzen vettél.

2015. jún. 7. 18:53
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor menjek pucéron az utcára, Utolsó? :)

Csak annyit tanultam ebből az egészből, hogy sosem lehetek senkivel igazán őszinte.

Nem tudom, hogy mi a baja a barátommal. Csak azt mondogatja, hogy nem hozzám való.

2015. jún. 7. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

"Csak azt mondogatja, hogy nem hozzám való."

Szerintem neki is bejön.

2015. jún. 7. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
nem ilyet de hasonlókat játszott el anyám egy párszor. mondtam neki hogy rendben ha így viselkedik nem kell tőlük semmi megoldok mindent magam. a következő hisztijébe közölte apámmal kerültve hogy ha meg merem lépni hogy nem abba a házba költözök amit ők vettek (és beleborítottam pár milliót a felújításba) akkor felégetek minden hidat magam mögött. ez 15 éve volt azóta nem beszéltem anyámmal. nemtudom megérte e így dönteni de ha akkor nem lépek vagy pszichiátriára megyek vagy maradok örökké a kis csicskása. így meg egy srác vagyok egy elég nagy űrrel és elég sok rossz emlékkel viszont van feleségem és gyerekem. na nekik megmagyarázni mért inncsen apai nagyanjuk mint mindenki másnak az szép sztori:D
2015. jún. 7. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

könyörgöm szakadj már le erről a gazdaglányos témáról.

mások itt komoly kérdéseket raknak fel, és tényleg szükségük van tanácsra, te pedig elveszed a figyelmet tőlük a hülye sablonos kamukérdéseiddel

2015. jún. 7. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Anyukád beteg!

Pár hónap, és bűncselekmény lesz a fizikai korlátozás. Most még megteheti, mert kiskorú vagy és a gyereke.

2015. jún. 7. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:
22%
Neked is érdemes időt szánni és hasznos választ írni, ha csak lenullázod és ignorálod. Reálisan kéne látnod a lehetőségeid, de ha ez nem fekszik, nem a válaszolókban van a hiba. Elkényeztetett vagy.
2015. jún. 7. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Anyudnak eszébe jutott hogy Ő is volt fiatal.
2015. jún. 8. 07:33
 20/20 Savlekotő ***** válasza:
Tipikus,anyuka balhézik h a 17 éves lánya is nemi életet él,ő meg bepókhálósodott,ez mindig erről szól.. Szörnyű mikor vki egy tini kapcsolatra is irigy a saját hiánya miatt.
2020. máj. 14. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!