Szerintetek ez szemétség volt a részemről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az szerintetek szemétség volt,hogy tegnap reggel papám adott nekem egy kipattogtatott popcort, hogy vigyem el a suliba, de ha a popcort szállítjuk kipattogtatva, akkor nagyon büdös. Próbáltam utalgatni, hogy majd ha hazajöttem, akkor megeszem stb, de elrakatta velem. Nagyon lelkiismeret furdaláspm van, mert én kidobtam az egészet, mielőtt felszálltam a buszra. Ez aljas húzás volt szerintetek?2015. máj. 29. 07:21
1/11 anonim válasza:
Nem, de gondolj bele, hány szegény gyerek repesett volna az örömtől, ha ehetne popcornt, de nem teheti. Te meg kukázod, azt amit akár egy hajléktalan kezébe is nyomhattál volna..
A szag miatt.
2/11 anonim válasza:
Ezek után, döntsd el magad, hogy a cselekedeted minek számít és hogy jó lépés volt-e az amit csináltál.
3/11 anonim válasza:
A szemèt dolgok nem itt kezdödnek. Bàr biztos lett volna màs megoldàs is, mondjuk szòlsz nagyapàdnak, jogy ilyet nem szokàs iskolàba vinni, mert jellegzetes szaga van.
4/11 anonim válasza:
Legközelebb ne utalgass, hanem mond meg egyenesen a véleményed, lehet azt is kedvesen.
5/11 anonim válasza:
Ételt kidobni nagy bunkóság, mikor tényleg ennyien éheznek, nyilván nem a popcornodtól laknának jól, de az a szemétség inkább, hogy kis sunyi hüylegyerekként viselkedtél ahelyett, hogy annyit mondasz a papának nem viszed be, mert nagyon jellegzetes szaga van kipattogtatva, így nem tudod elvinni anélkül, hogy ne azt szagolja az egészt busz meg bent a fél iskola, otthon megeszed majd, köszönöd. Ne utalgassál, hanem beszélj értelmes ember módjára...
6/11 anonim válasza:
Amugy a popcorn miota budos? Jellegzetes illata van de szerintem jo ertelemben... azert ez nem voroshagyma vagy pacal vagy barmi ilyesmi hogy barkit is zavarjon az illat
7/11 anonim válasza:
De, képzeld, engem zavar. Nagyon erős, tömény szag, és átható is.
8/11 anonim válasza:
Én is kidobtam volna.
Gyűlölöm,mikor más büdös kajáját érzem buszon,villamoson,munkahelyen.
9/11 anonim válasza:
Belehetett volna tenni egy zárható dobozba is. Akkor nem szagolta volna senki csak amikor elkezded enni meg megkínálsz másokat is akkor tuti senkit nem zavart volna. De először is tényleg normálisan meg kellett volna mondanod mi bajod vele, ez nem olyan hogy "ne vedd fel ezt a ruhát mert kövér vagy" kategória
10/11 anonim válasza:
Én is amellett szólok, hogy nagy hülyeség, neveletlenség volt kidobni... bezacskóztad volna jól, vagy megmondtad volna egyenesen, hogy nem viszed magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!