Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt nem érzem így fer dolognak?

Ezt nem érzem így fer dolognak?

Figyelt kérdés
Szombaton tartottuk a fiam szülinapját, most először sütöttem tortát. Nagymamám meg sem kóstolta, hanem elkezdte forgatni és ott 15 ember előtt mondogatni, hogy ez a piskóta nem jó, még fintorgott is hozzá. Nem evett belőle, hanem csipszel tömte magát. Én visszaszóltam, hogy szégyelheti magát, hogy nem az én első tortámat kóstolja meg, hanem csak szid és csipszet eszik. Azt hozzáteszem, hogy 14 embernek izlett a torta, ő meg sem kóstolta. Nem arról van szó, hogy nem bírom a kritikát, de legalább annyit tehetett volna hogy félrehív és úgy mondja, nem pedig beéget a többiek előtt. Aztán a végén ő sértődött be, hogy én azt mertem mondani hogy szégyellje magát. Elcseszte a szülinapot, az egész napomat,még mindig rossz a kedvem.
2015. máj. 17. 16:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
végül is, a többi hülye száguld szembe a forgalommal...
2015. máj. 19. 13:42
 22/28 A kérdező kommentje:
Aha... szerinted normális dolog, hogy egyesek már oldalakon át sorban forgatják ki a szavaim, gúnyolódnak, ráadásul úgy, hogy a kérdéshez semmi de semmi köze a válaszának?
2015. máj. 19. 13:46
 23/28 anonim ***** válasza:

"én azt mertem mondani hogy szégyellje magát. Elcseszte a szülinapot, az egész napomat,még mindig rossz a kedvem."

Ez szerinted normális?

Én írtam a másik oldalon, milyen önzetlen vagy. Felhándálod, bezzeg te mennyi mindent megtettél! Ennél undorítóbbat...

2015. máj. 19. 16:22
 24/28 A kérdező kommentje:

"az idős kor még nem jogosít fel a teljes tiszteletre, azt ki is kell érdemelni

"

Erre válaszoltam. De sebaj kötekedj csak, nemgond hogy a kérdésre nem tudsz válaszolni. Remélem szép a napod! :D

2015. máj. 19. 16:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Igen, nekem nagyon szép a napom:)

Máskor ünnepelj a szűk családdal, akkor nem kell 15 rokon előtt viselkedni. Mert azt lássuk be, te sem tudsz.

2015. máj. 19. 16:34
 26/28 A kérdező kommentje:
Okés, pörgess tovább és ne offold szét a kérdést. Szeva.
2015. máj. 19. 16:38
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nem arról van szó, hogy nem bírom a kritikát,"

De, nagyon nem bírod:))))

SZevaaaaa:)

2015. máj. 19. 16:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Bunkó vagy.

Szégyellheted magad.

Te égetted le magad.Meg a gyereked,hogy ilyen anyja van.

Te cseszted el a gyereked születésnapját.

Még jó, hogy rossz a kedved, de sajnos nem azon az okon,mint amin illene.

2015. máj. 29. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!