Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 25 évesen még megtalálhatom az igazi szerelmet? Vagy csak én tartom olyan magasztos dolognak? Sokszor már öregnek érzem magamat emiatt.
Ne haragudj a megjegyzésért, biztos nehéz volt neked, de:
-nekem a fogalmazásod alapján elég unszimpatikusnak, nem túl kedvesnek és antiszociálisnak tűnsz
-ha mindenki csak otthagy, annak azért kell valami oka legyen: mondjuk rossz fajta fiúknál próbálkozol, vagy kicsit többre és jobbnak tartod magad, mint amilyen egyébként vagy
hmmm...van kedved beszélgetni?
ha igen, írj rám.
Azt mondják az okosok, hogy minden fejben dől el. (Mellesleg én 33 évesen sem találtam még meg az igazit, de még csak a tökéletlent sem...) Ne add fel a reményt, ne pánikolj, ne zárkózz be, és főleg, ne büntess másokat olyan dolgokért, amit nem ők tettek. Bízni nehéz, bizalom nélkül élni viszont meglehetősen magányos dolog.
Ja, meg ne mondj le az esélyről! A nagyŐ lehet bárki, lehet bárhol; akár ismerheted is, csak nem veszed észre, vagy pont azok közt lapul, akikkel szóba sem állnál éppen.
Gyakorlati jótanácsként pedig annyi: ismerkedj, legyél nyitott! Ne színészkedj másoknak, de ha valaki kíváncsi rád, mutasd meg azt, milyen vagy. Aki elfogad emberként ilyennek, már egy érték; ha baráttá lesz, kincs, ha pedig egymásba szerettek, talán a világ 8. csodája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!