Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az igazi? A párommal egy éve szétmentünk és azóta élni sincs kedvem. Nem értem az egészet, talán ő az igazi csak én nem vagyok az neki? Vagy csak egy ostobaság a szerelem és beképzeljük magunknak?
"talán ő az igazi csak én nem vagyok az neki?"
Ha te nem vagy az neki, akkor ő sem az neked. Akkor kölcsönösség lenne a dologban.
A szerelem is csak valamilyen anyagon múlik amit a szervezetünk termel. Nálad olyan, mint a drog. Bárkivel előfordulhat. Foglald el az agyadat. Keress új társaságot, hobbit, érdeklődési kört, sportot, bármit és élj új életet. Néha eszedbe fog jutni, de egyre kevesebbszer és egyre kínzóbban.
Ahogy írták előttem: ha egymásnak igaziak lennétek akkor együtt lennétek.
Én 18 éve szenvedek!
Azóta sok idő eltelt, lett feleségem, gyerekeim, három is...
Mégis őt szeretem, azt a lányt a múltamból...
Ha erősen rá gondolok, még mindig érzem illatát, csókja ízét, érintését...
Ha nem teszel érte, hogy elmúljon, akkor nem fog elmúlni.
Találj új hobbikat, legyél nagyon sokat barátokkal, ismerkedj meg új emberekkel, szüntesd meg a kapcsolatodat minden olyan régi dologgal, ami rá emlékeztet. Legalább is addig, amíg el nem múlik az érzés. Építsd magad.
Nem tudom mit csinálsz a szabadidődben, de magamból kiindulva az nem segít, ha otthon ülsz, nézed a falat és folyton rá gondolsz. Én régen ezt csináltam és nem igazán múlt a fájdalom. Miután teljesen máshogy kezdtem el élni, akkor kezdett el halványodni az egész emléke. Amikor értek új, eddig ismeretlen ingerek. Én speciel el is költöztem másik városba mondjuk, bár azt nem mindenki teheti meg. De határozottan jót tesz a környezetváltás is, mert szokták mondani: nem tudsz meggyógyulni egy olyan környezetben, ahol megbetegedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!