Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az Igaziban? Ismertek ilyen párokat?
Mint mindenki más, én is sok párt látok magam körül, ismerem őket, és csak egyetlen egyről sugárzik, hogy ők bizony egymásnak lettek teremtve. Mindketten önállóan is kerek személyiségek, de egyszerűen jó rájuk nézni, igazi Lily-Marshall párocska...:D
Viszont mindenhol máshol azt látom, hallom, hogy milyen súlyosak a problémák, milyen véleménnyel vannak egymásról, de tulajdonképpen képesek tolerálni egymást és ezért már megfelelnek egymásnak, akár egy életre is. Tudom, hogy a szerelem túl van misztifikálva, de kicsit elkeserítőnek látom ezt.
Én hiszek az igaziba. Jó pozitívan állni a dolgokhoz....
Nekem a házasság egy életre szól. Férjhez mentem és azt gondolom ő az általam választott család akiért bármit megtennék és küzdeni fogok azért, hogy örökre együtt maradjunk. A kapcsolatunk is elég jó. Számomra ő az igazi és az is marad ha nem sikerül megtartani akkor is, különben nem mentem volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!