Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zömmel tudod milyen felhasználók látogatják az oldalt? 14-16 éves tapasztalatlan emberek akik farokverők, punciujjazók, kíváncsiak és tapasztalatlanok, még a saját testüket sem ismerők, sem biológiából sem az életről nem tudnak szinte semmit de naponta jönnek a lehetek terhes vagy buznyák lettem kérdéseikkel.
Őszintén, szerinted ezeket az embereket érdekli az igaz szerelem? Nagyjából ilyen választ is kaphatsz!
# 4
Nem kamaszként, hanem, volt az a "belső láng" a gyomromban, ami elindult felfelé is és lefelé is az adott lány közelében, és független hogy nem gondoltam semmire, mikor odaért az az érzés, jött a merevedés.
Volt már barátnőm nem is egy, de egynél se volt ilyen. Annak a lánynak a közelében olyan tűzet és boldogságot éreztem a közelében hogy rájöttem hogyha egy férfi szerelmes, vagy legalábbis én biztosan, annak ez a legnagyobb ismérve:
merevedésed van azért, mert az a belső tűz elérte azt a részed. Meg egyébként meg is remegsz olyankor, annyira jóérzés, mondhatni hogy érzelmi orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!