Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 25 évesen még megtalálhatom az igazi szerelmet? Vagy csak én tartom olyan magasztos dolognak? Sokszor már öregnek érzem magamat emiatt.
25 éves vagyok én is, nagyjából hasonlóakat mondhatok el, azért nem pont így... Átérzem, pontosan így vagyok vele, olyan eleged van, többre vágytál 10 éve, azt hitted ilyenkorra már minden más lesz. Bosszant, hogy mások hol tartanak, esetleg anyudék hol tartottak a mi korunkban... Család meg minden... Én miért nem találtam meg még az igazit, miért???? Én is nehezen ismerkedem kicsit zárkózottabb vagyok, ez pasiként dupla hátrány, mert még a lányokat leszólítják, addig egy srác örökre egyedül marad, ha nem lesz extrovertált kicsit és nem kezd el nyitni.
Pedig jóravaló srácnak érzem magam, most nem fogok itt magamról áradozni, de a te írásodból az érzem, te pedig egy jóravaló nőnek érzed magad, aki nem érte számára miért csak ennyit hozott az élet... Én se, az élet olykor igazságtalan...
Ha gondolod beszélgethetünk :)
"Nemértem a sorsot sem hogy miért van az h a nagypofájú (de bunkó) és dagadt meg plázacica nők vagy azok akik kihasználják a másikat miért találnak könnyen kapcsolatot? "
A dagadt vagy a plázacica nők is emberek, lehetnek normálisak, szeretni valóak, lehet párkapcsolatuk. Nem kell irigynek lenni mások boldogságára. Talán bennük van valami ami benned nincs, és ezt a férfiak meglátják. Ezt így itt senki nem tudja neked megmondani, mert nem ismer téged.
Én is öregnek éreztem magam amikor szingli voltam, amúgy 24 évesen találtam meg az igazit, és te nem vagy sokkal öregebb.
A társkeresőkkel nincs semmi baj, csak túl kell lépni rajta, ha valakivel nem jön össze, nem picsogni. Illetve nem kell rögtön 1 hónap, vagy az első pár csalódás után feladni. Bár nem tudom meddig voltál ott.
Amúgy egy ilyenen ismertem meg a férjem, fél év, és 4 pasi után. Közülük 1-el össze sem jöttem. A többi se tartott sokáig... nem őket kerestem. Szóval az se lehetetlen, hogy ott találod meg akit keresel. Legyél kitartóbb, vagy keress más lehetőséget. Járj el szórakozni stb...de ha csak siránkozol, nem lesz pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!