Ezt nem érzem így fer dolognak?
Amikor fintorgott, meg leszólta a tortát, mondhattad volna neki, hogy sajnálod, hogy nem ízlik neki, de ez életed első tortája, ez így sikerült, de szerencsére van más ennivaló.
A család előtt azt mondani neki, hogy "szégyelheti magát, hogy nem az én első tortámat kóstolja meg", szerintem még nagyobb neveletlenség, mint amit ő csinált.
A többiek előtt pedig senki nem tud beégetni egy ilyen megjegyzéssel, egyrészt mert mindenki kóstolással tudja eldönteni, hogy ízlik-e vagy sem, másrészt nem cukrász vagy, nem ciki, ha kevésbé jól sikerül valami, főleg elsőre.
Ha meg bármikor igazságtalannak, alaptalannak érzel egy kritikát, akkor lehet azt is választani, hogy elengeded a füled mellett, vagy ha tudsz, mondasz rá valami humorosat minden bántó él nélkül.
Egyébként milyen a viszonyod a nagymamáddal?
25 éves felnőtt nő létedre elég gyerekesen viselkedsz...
egyébként meg értékelned kéne, hogy ennyi idősen van még nagymamád
Ő nevelt fel, nála laktam sokáig. Egyébként jó a viszonyunk, csak mindenbe beleszól. Mindig mindent úgy kellene csinálnom, ahogy ő, azt hiszi minden olyan olcsó mint 30 évvel ezelött.
Nem kóstolta meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!