Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú, aki értékelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki értékelné azt, ha egy lány leírja neki az érzelmeit? (Levél formájában) Úgy érzem, ez lenne a legmegfelelőbb módja a dolognak, mivel nem vagyunk mindennapi kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Ahhoz nem vagyok elég bátor, hogy szóban mondjak el neki mindent. Úgy érzem, volt köztünk egy kis szikra, de a srácról tudom, hogy kell neki némi biztatás ahhoz, hogy elszánja magát. A levél dolgot azért is tartom jobbnak, mert így van ideje gondolkodni a dolgon. Plusz mivel kicsit félénk, nem vágok mindent az arcába.
2015. febr. 20. 02:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csináááld hajrá :)) bár én lány vagyok :D
2015. febr. 20. 02:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igazából már megírtam. :) Csak félek, hogy tök hülyét csinálnék magamból. :/
2015. febr. 20. 03:03
 3/15 opened paradise ***** válasza:

Jól esne és jobb mintha meg se próbálnád.

Hajrá :)

2015. febr. 20. 03:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha minimálisan is érdeklem, és nem viselkedik kisfiúként, akkor ugye nem nevet ki? :/
2015. febr. 20. 03:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Vagy ami még rosszabb lenne, hogy őrültnek gondol...(Nyilván semmi durvát nem szándékozom írni.)
2015. febr. 20. 03:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem add oda neki nyugodtan a levelet. Ha normális srácnak ismerted meg, akkor biztosan nem fog kinevetni, sőt, örülni fog neki, bár először csodálkozni fog. :)
2015. febr. 20. 04:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Vagy küldd el a levelet privátban, ha nem akarod mindenkinek elérhetővé tenni és megmondjuk, hogy szar-e vagy nem. :D
2015. febr. 20. 05:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt manapság nemtől függetlenül párbeszédes formában kéne megtenni. Gondold át jobban hogy kivel kezdesz el szöveges gondolatfejtésbe ilyen témában mert az erőfeszítésed és a megbecsülésed gyakrabban vesztenivaló. Gondolj bele, hogy mennyire máshogy alakulhatnak a dolgok ha valaki az adott szöveges üzenetet megbeszéli a barátnőivel, haverjaival vagy épp a telefont hangosítja ki és úgy teszi azt. Két oldalú kommunikációban viszont folyamatosan tudsz reagálni és tapasztalatot gyűjteni. Ha még csak ennyire állsz közel hozzá akkor fogd vissza magad, de döntsd el hogy hogyan intézed felé ennek a közlését.
2015. febr. 20. 06:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Az ötlet nagyon jó. Ha lány vagy akár csinálhatod úgy is, hogy először megöleled személyesen, majd a fülébe súgod, hogy este írsz neki és akkor elküldöd neki. A siker garantált.
2015. febr. 20. 07:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki! :)
2015. febr. 20. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!