Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú, aki értékelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki értékelné azt, ha egy lány leírja neki az érzelmeit? (Levél formájában) Úgy érzem, ez lenne a legmegfelelőbb módja a dolognak, mivel nem vagyunk mindennapi kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Ahhoz nem vagyok elég bátor, hogy szóban mondjak el neki mindent. Úgy érzem, volt köztünk egy kis szikra, de a srácról tudom, hogy kell neki némi biztatás ahhoz, hogy elszánja magát. A levél dolgot azért is tartom jobbnak, mert így van ideje gondolkodni a dolgon. Plusz mivel kicsit félénk, nem vágok mindent az arcába.
2015. febr. 20. 02:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hiába mondja itt minden álszent barom hogy jó ötlet, hidd el hogy neked van igazad! Hülyét csinálsz magadból, őrültnek gondol, kiröhög, sőt még nyomulós kis k....nak is gondolhat.
2015. febr. 20. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Maximum a magad nevében válaszolj. Én szerintem megkérdezném, hogy szóban vagy levélben kéri a következő alkalommal a választ?
2015. febr. 20. 13:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Azért a nyomulós k...-ság szerintem egészen mást jelent. De hát ízlések és pofonok, ugyebár. 12-es nem teljesen értem, mire is célzol. :)
2015. febr. 20. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: Teljesen pozitív értelemben értem. Tehát értékelném a dolgot és megkérdezném, hogy a választ levélben vagy szóban kéri majd, ha elolvastam. Amúgy én magam írásban nagyságrendekkel jobban ki tudom fejezni magam.
2015. febr. 20. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon romantikus. Én nagyon örülnék ha kapnék egy ilyen levelet. :D

Ha normális a srác, akkor szeritem megszólalni sem fog tudni napokig a meghatottságtól. Csináld! Nagyon jó ötlet szerintem.

2015. febr. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!