Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt nem érzem így fer dolognak?

Ezt nem érzem így fer dolognak?

Figyelt kérdés
Szombaton tartottuk a fiam szülinapját, most először sütöttem tortát. Nagymamám meg sem kóstolta, hanem elkezdte forgatni és ott 15 ember előtt mondogatni, hogy ez a piskóta nem jó, még fintorgott is hozzá. Nem evett belőle, hanem csipszel tömte magát. Én visszaszóltam, hogy szégyelheti magát, hogy nem az én első tortámat kóstolja meg, hanem csak szid és csipszet eszik. Azt hozzáteszem, hogy 14 embernek izlett a torta, ő meg sem kóstolta. Nem arról van szó, hogy nem bírom a kritikát, de legalább annyit tehetett volna hogy félrehív és úgy mondja, nem pedig beéget a többiek előtt. Aztán a végén ő sértődött be, hogy én azt mertem mondani hogy szégyellje magát. Elcseszte a szülinapot, az egész napomat,még mindig rossz a kedvem.
2015. máj. 17. 16:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
saját gondolatok a legértékesebbek, utolsó ;)
2015. máj. 18. 13:35
 12/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy ennyit érdemelnék. Nem tehetek róla, hogy ott laktam és olyan az anyám amilyen. Amint tudtam elköltöztem, hogy ne a nyakuko legyek. Amikor kórházba volt főztem eki, redszerese látogattam. A papámmal ugyaígy tettem, sőt amikor a műtőből kitolták, é voltam ott. Azt hiszem uokakét megtettem a kötelességeimet, és szeretem őket. Nem érzem igazságosak.
2015. máj. 18. 13:38
 13/28 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért, szar a billentyűzetem.
2015. máj. 18. 13:39
 14/28 anonim ***** válasza:

nem véletlenül mondják azt, hogy az öregkor a második gyerekkor

a helyesírási hibákat pedig nem lehet a billentyűzetre fogni

2015. máj. 18. 19:29
 15/28 A kérdező kommentje:
De, lehet ugyanis az N betűt nem mindig veszi be...de kötekedj csak!
2015. máj. 18. 20:01
 16/28 anonim ***** válasza:
22 éves létemre érettebb vagyok, mint te 25 évesként egy gyerekkel az oldaladon, de sértődj meg nyugodtan
2015. máj. 18. 21:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Eddig csak kötekedtél...de érezd csak magad érettnek :-D
2015. máj. 18. 21:36
 18/28 anonim ***** válasza:
:)
2015. máj. 18. 22:06
 19/28 anonim ***** válasza:

Amikor kórházba volt főztem eki, redszerese látogattam. A papámmal ugyaígy tettem, sőt amikor a műtőből kitolták, é voltam ott. Azt hiszem uokakét megtettem a kötelességeimet, és szeretem őket. Nem érzem igazságosak.

Milyen önzetlen vagy;)

2015. máj. 19. 07:49
 20/28 A kérdező kommentje:
Érdekes emberek gyűltek itt össze, az biztos...
2015. máj. 19. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!