Tudnátok segíteni?
Hát ha van ingatlan 4 is, akkor biztos van megoldás, hogy szétköltözzetek valahogy...
Ha egyszer nem bírjátok egymást, és nem akartok vele lakni, akkor erre a témára kell rágyúrni.
hát ez egy kissé zavaros....azt mondod:
"El költözhetnénk a házunkba, de még nincs kész, és mamám nem is folytatja a munkálatokat"
Ez mit jelent? Hogy van egy házatok ami a tietek volna, de mégis mamádtól függ, hogy kész lesz vagy sem? Ő fizeti? Akkor mitől a tiétek?
uhh szegény..hát a legjobb az lenne tényleg hogyha fognátok magatokat és elköltöznétek, ha lehet!!! Ne tedd magad tönkre se idegileg, se pedig iskolás szempontbol.
Nekem hasonló volt a szüleimmel,nekem alkoholisták, 3 éve van kapcsolatom és barátom itt lakik nálunk, jól megvagyunk. amióta barátomat megismerték nem olyan durva a helyzet mint kislánykoromban. De tervezzük barátommal hogy elköltözünk most nyáron, ugyanis nem hogy alkoholisták, a legnagyobb baj hogy betegek.. anyának nem szabadna egy kortyot sem innia mert nagyon veszélyes lehet,apának sem lehetne, de az nem olyan durva.. tehát velem az a gond hogy mindíg ott álltam anyáék mellett, ha tört,ha szakadt.. nem egyszer keltem arra h jön a rendőrség, esetleg a mentő. sulibol is nagyon sokat hiányoztam miattuk, korházrol korházra jártam velük.. most vagyok 19 éves, itt állok a vizsgák előtt.. már egyen túl vagyok, jun.ban lsz a többi,és azt veszem észre h nem tudok tanulni... és ez a legkevesebb. idegi bajom is lett tőlük, sokszor elfog a remegés CSAK HA RÓLUK BESZÉLEK már akkor is.. tehát ne csináld ezt tovább ha lehet,költözzetek el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!