Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy mondjam el? (többi lent)

Hogy mondjam el? (többi lent)

Figyelt kérdés
A nagymamám 80 év feletti, egyedül él egy nagy kertes ház 3. emeletén, egy kutyával. Hétvégén eljön hozzánk, de tudom hogy legszívesebben elvinnne és velünk élne(anya, apa bátyám nővérem és én). Én sem vagyok teljesen boldog, az osztályom kiközösített és a szüleim is semmibe vesznek. Arra gondoltam hogy pár évre elköltöznék a nagyimhoz, mert ő maga mondta h nagy szüksége lenne valakinek a segítségére és a társaságára. Hogy lehet egy ilyen ötletet úgy tálalni, hogy a szülők átgondolják legalább? HEEEEELP!!!

2015. ápr. 13. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy mód van rá, egyenesen és lényegretörôen. Mondd el, hogy szereted nagyon a nagyit és vele szeretnél élni.
2015. ápr. 13. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tini vagy, ugye? Akkor szoktuk azt érezni, hogy a szülők semmibe vesznek :-).

Ám ha tálalod, hogy nagyi mit szeretne, és elmennél kicsit, talán simán beleegyeznek, aztán meglátod, annyira jó-e ott neked.

2015. ápr. 13. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid beleegyeznek, igen, először hétvégeken elmégy a nagyihoz, kipróbálod, milyen vele lakni, sok mindenben segítesz neki, például bevásárolni, mosogatni, takarítani, hiszen nem várhatod el egy 80 évestől, hogy terád mosson, takarítson utánad, vagy bevásárolja neked a vacsorát. Ha mindez megy, akkor bizonyára mindenki jól fog járni, ha hozzá költözöl.
2015. ápr. 13. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon más ám valakivel együtt lakni. Járhatnál te bevásárolni, te volnál az, aki leveszi a polcról, felrakja a polcra, letörli, felemeli, betekeri, elszalad érte, elkíséri. Mindezt heti hét napon, 24 órában.

Én nagyon nem örülnék neki, ha az egyik gyerekem elmenne a nagymamájához háztartási robotnak és 24 órás ápolónak.

2015. ápr. 14. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy hány éves vagy.....
2015. ápr. 15. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!