Hogy mondjam meg a nagymamaámnak hogy ne főzzön rám amíg nála vagyok?
Ehetetlenül főz, és ezt ő is tudja, nem is szeret főzni de úgy gondolja nem tudom ellátni magam.
17/l
Próbáltál már segíteni? Akkor lehet, hogy ehetőbb is lesz az eredmény...
Persze nem úgy, hogy "segíthetek-e", hanem hogy "nagyi légyszi taníts meg főzni" :)
Nálam kicsit más a helyzet, de hasonlóan a nagyidhoz, az én rokonaim sem fogadták kitörő örömmel, hogy más étrend alapján étkezem. Én azért nem fogadom el a család által főzött dolgokat (bár nagyon finomak) mert túl zsírosan és egészségtelenül esznek és három hónapja elkezdtem egy testépítő étrend szerint étkezni. Kicsit sértődöttek voltak eleinte, de már nem zavarja őket, ha átmegyünk hozzájuk ebédre és a rántott hús mellé nem sültkrumplit szedet, hanem az általam vitt salátát eszem mellé :-)
Próbáld meggyőzni valami hasonló trükkel ;-)
Nagyi ne főzz rám, majd én megoldom!
Ha ezek után is főz neked, akkor mondd meg neki, hogy köszi nem kérek, mert mondtam én főzök magamnak! Ha ezek után megsértődik hagyd magára, és mondd neki: Nagyi most mit sértődsz meg? Én mondtam, hogy ne főzz nekem, mert én ellátom magamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!