Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa azt hiszi hogy 20 év...

Apa azt hiszi hogy 20 év mulva vagy még soká fogok elköltözni de én már 18 évesen elszeretnék költöznni hohy mondjam le neki?

Figyelt kérdés
szerintetek hogy aggyam a tudatára? külföldre szeretnék menni...
2013. júl. 31. 12:17
1 2
 1/12 anonim válasza:
49%

Erre van egy jó módszer, elmondom:

Apa, 18 éves koromban elfogok költözni.

2013. júl. 31. 12:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért most hány éves vagy?
2013. júl. 31. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a szemébe mondod! Úgysem fogja azt mondani hogy : "Nem ,fiam itt maradsz!"
2013. júl. 31. 12:33
 4/12 A kérdező kommentje:
16/L
2013. júl. 31. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Óóóó hát, az, hogy 16 éves korodban mit gondol, meg,hogy 18 éves korodban mit fog gondolni az köszönő viszonyban sincs egymással. Egyelőre a pici kislánya vagy még. Majd változik.
2013. júl. 31. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem akarsz magadból hülyét csinálni, akkor nem nevetteted ki magad azzal hogy bejelented neki hogy 18 évesen Te lakást fogsz fenntartani önállóan

5-ból 2 ember ha megállja a helyét egy ilyen külön költözésben

21/F

2013. júl. 31. 12:55
 7/12 A kérdező kommentje:
szóval te még otthon laksz? :D amugy meg tanulni szeretnék kimenni...és támogatni biztosan fog csak szeretném ha nem esne nehezére elengedni..:)
2013. júl. 31. 12:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Biztosan nehezére fog esni kiengedni, de mivel az apád, tudja, hogy a külföldi tanulmányok a TE érdekedet, így átvitt értelemben az ő érdekeit is szolgálják. Minden szülő tudja, hogy 18 éves kora körül a gyerekei kiröppennek. Nem szeretnek ebbe belegondolni, de ez így természetes, és ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, el fog engedni, sőt még a kiköltözésben is segíteni fog végig.
2013. júl. 31. 13:03
 9/12 A kérdező kommentje:
huh hat remelem:)
2013. júl. 31. 13:17
 10/12 hahahahaha válasza:
75%
Nekem van egy lányom, és egy fiam. Már jóideje a saját életüket élik. Egyszer mindketten elközltöztek, (persze nem egyszerre), de 2 ill. 3 nap múlva mindkette hazajöttek. Nem vontam őket kérdőre, fel sem hoztam a témát. Gondolom rájöttek, máshol is vannak elvárások, és nem is olyan rossz itthon. Nem tudom mi a helyzt nálatok, csak javaslom, alaposan gondold átt mielőtt költözöl. Nehogy az legyen, hogy lehajtott fejjel somfordálsz vissza.
2013. júl. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!