Hogy tudnék elköltözni "itthonról" 15 évesen?
ma 20:11
Te aztán írsz ám butaságokat!
15 évesen nem fog diákmunkát kapni, mert inkább idősebbeket alkalmaznak. Amúgy is a törvény szerint 16 éves kortól dolgozhat diákként (15 évesen szülői engedéllyel) Elköltözni sem költözhet el 18 éves koráig, mert a szülei rendőri segítséget kérhetnek.
Azért mert te 14 évesen leléptél az a te és a szüleid nemtörődömségét mutatja. Legalább neked legyen annyi eszed, hogy nem írsz butaságokat..
Kedves kérdező.. HA el akarsz költözni úgy, hogy nem legyen törvényellenes akkor szóba jöhetnek:
- kollégium
- szülői engedéllyel nagyszülő
- szülői engedéllyel bármelyik rokon aki befogad..
HA egyik sem jó megoldás akkor marad a türelem, és vársz 18 éves korodig.
Ez mind szép és jó amit leírtatok, de nagyszüleim nincsenek, apámat nem is ismerem, szóval nem tudok hova menni.
Egyébként kezdek arra rájönni, hogy semmit nem fogok tudni csinálni. Tudom, hogy ti segíteni akartok meg minden, de ezt a kérdést is végelkeseredésben írtam.
Az se járható út, hogy elmegyek itthonról és majd hiányzom anyámnak, mert ma például pont ezzel kapcsolatban mondta anyám azt, hogy jó lenne, ha elköltöznék, mert hányingere van tőlem. Mondhatom nagyon jól esett.
Én nem bírok ki még három évet így :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!