Hogy tudnék elköltözni itthonról, ha nincs egy fillérem se?
Egyetemista vagyok, és sajnos itthon lakom. A családom kiborító (folyamatosan ellenőriznek, anyám megszabja hogyan öltözködjek, kikkel barátkozzak, mikor netezhetek, hova mehetek, stb). Dolgozni nem sikerült elmenni, mert édesanyám ott is keresztbe tett, pénzt pedig semmit nem kapok (ösztöndíjam még nincs). Rokonokra nem számíthatok. Mit tehetek?
20/L
Hogyan tett keresztbe anyukád amikor munkát kerestél? Nyilván ingyen nem lakhatsz sehol, pénzt meg általában munkával szokás keresni...
Kérhetsz kollégiumi szobát. Kereshetsz albérletet több csoporttársaddal.
Ha már elköltöztél, kérheted a csp-t a saját számládra.
Valaki írta a diákhitelt. 1-2 alkalommal ok, de 3-5 évig abból finanszírozni a megélhetést aztán visszafizetni nem tűnik olyan jó üzletnek.
A pénzes pasik nem az én stílusom.
A diákmunkához üzemorvosi igazolás kellett volna, ami 2000 ft, de nem volt rá, ezért nem tudtam az engedélyük nélkül megkötni a szerződést. És államin vagyok, de most vagyok elsős, ezért nincs ösztöndíjam.
És nem féltenek. Én csak tanulni akarok, meg normálisan élni. Nem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!