Ez így morbid kérés lenne tőlem halál esetén?
Ne fáraszd magad, kamuért törted magad a válasszal.
2015. febr. 13. 18:04
52/59 A kérdező kommentje:
A nagy kirakózik a pici alszik. Én nem lógok itt egész nap, nem olyan keserű az életem. Jobbulást, márha neked ez a pihenés, hogy másokat gyanusítgatsz.
Na figyelj, összefoglalom. Ha kamu vagy, az ciki, gáz, ha nem, akkor morbid és szintén gáz. Nincs miről beszélni. Lehet, hogy elsőre nem ment át neked, ahogy más sem, amit írtunk, így megismétlem: betegszabin vagyok, ágyhoz kötve, én ilyenkor itt lógok. Nem szégyellem, azt neked kellene.
2015. febr. 13. 18:10
54/59 A kérdező kommentje:
"Ezesetben a kérdés kamu, egyérzelműen provokáció, hiszen utólag is be lehetett volna ide másolni ezt a csekély részletet, ami kb mindent megváltoztat. Ehelyett a kérdező bősz fitymacsattogások közepette élvezte a kialakult ribilliót, hisz egy ilyen kérdés sokakat megbotránkoztat. Valamelyest megnyugtató, ha nem annyira kétbites, mint ahogy itt lejött, hanem csak megjátszotta, de attól még elmegy a susnyásba."
Remélem a főnököd is tud róla hogy ilyen jól érzed magad :)
Ez hogy jön ide? A te kölkeid tudnak arról, hogy ekkora ízléstelenség jár anyu fejében? Én a gyerekekért jobban aggódnék, mint a főnökömért, aki felnőtt, plusz ehhez semmi köze. Lehet még meg is dícsérne, hogy hazugot fogtam.
Jut eszembe: mikor ismered be?
2015. febr. 13. 18:19
56/59 A kérdező kommentje:
Nem fogtál te semmit, ne dicsérd már magad ennyire. És neked lehet hogy kölkeid vannak, de tudod én ember vagyok és gyerekeim vannak.
Blablabla ... úgy látom, a végtelenségig tudod tekerni. Amin besértődsz, azon a következő kommentben jól szórakozol, a normális válaszokra nem reagálsz, csak a balhézásra... annyira pitiánerben tolod, hogy szavakba kötsz bele, mint most a kölökbe... le se tagadhatnád, ordít rólad, hogy egy kamu vagy. Unlak is, se humorod, se különösebb tehetséged a műfajhoz, úgyhogy szakítok veled. De majd teszek a koporsódba egy billentyűzetet, hogy emlékezz rám :) Na cső, töröllek, ha nem baj, állj a szemétdombodon egyedül tovább.
2015. febr. 13. 19:59
58/59 A kérdező kommentje:
Érdekes monológot dobtál össze, gratulálok ügyes vagy. Szia!
"Szerintem ilyen esetben nem az itt maradók, hanem a távozó kérését illik figyelembe venni."
szerintem is
2015. szept. 1. 23:40
Kapcsolódó kérdések: