Ennek az álomnak lehet valamilyen jelentése? Elég morbid.
Édesapám 7 éve halt meg, a viszonyunk sosem volt tökéletes, túl sokat ivott, olyankor agresszív volt, de amúgy nagyon szeretett, de mégsem alakultak jól a dolgok.
Most éjjel azt álmodtam, hogy feltámadt és vár engem, hogy találkozzunk. Találkoztam vele, alig vártam, de se kezei nem voltak, se lábai. Én mégis rettentően örültem neki, hogy megölelhetem.
Ennek van valamilyen jelentése vagy csak összehozta az agyam? Inkább az egészben az a furcsa, hogy hiányoztak a végtagja, mint akinek amputálták.
Van valakinek véleménye?
Előre is köszönöm! 19L
Hát volt rá példa, hogy kezelt emelt rám, sokszor féltem tőle. Igazán szeretett, de a halála előtti egy évben már nem is láttam, mert nem akartam látni.
Általában könnyen értelmezhető álmaim vannak, ez most ilyen kirívó eset, ilyesmikről ritkán álmodik az ember.
Az biztos, hogy igen stresszes életem van, de nem gondolom, hogy amiatt lett.
Mindenesetre nagyon köszönöm mindhármótok válaszát, hasznosnak találtam őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!