Szerintetek normális ha valaki gyerekkorától kezdve rémálmokkal küzd? Okozhat ilyet valamilyen betegség, gondolok itt alvászavarra, légzési elégtelenségre?
Nekem gyerekkoromban voltak rémálmaim, de mivel ezek hasonlóak, illetve az érzés hasonló volt, egy idő után megjelent a reflex, hogy ez csak álom.
Nyugis volt a gyerekkorom, tehát a való életben félnem nem kellett. Szóval rájöttem, hogy ha valami borzalmas dolog történik, az csak álom, így innentől kezdve buli volt az egész.
Most felnőttként is vannak nagyon ijesztő, rémisztő álmaim, de ez nem okoz rémületet...inkább izgalmas.
És őszintén szólva, nehéz megérteni, hogy egy egészséges felnőtt ember hogy sz#rhat be ennyire. Elnézést a kifejezésért, tudom, milyen rossz érzés ez, emlékszem gyerekkoromból. De már felnőttek vagytok!
Egyébként a fentiekből okulva, ha visszatérő a rémálom, előbb-utóbb ki kell alakulnia a reflexnek nálatok is, hogy felismerjétek, ez csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!