Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez így morbid kérés lenne...

Ez így morbid kérés lenne tőlem halál esetén?

Figyelt kérdés
Nagypapám már nagyon rosszul van, max 1 éve van hátra. Én szeretném ha a gyerekeim képét a sírba a fejéhez helyezzék. Ezt így merjem megmondani a nagyszüleimnek vagy inkább ne?
2015. febr. 12. 13:45
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
93%
Hát ne.
2015. febr. 12. 13:46
 2/59 anonim ***** válasza:
48%
Azt hiszem van is erre valami babona, hogy ha vele viteted a fényképet, akkor a gyereket is "el fogja vinni". Szóval szerintem ne játsz a sorssal.
2015. febr. 12. 13:48
 3/59 anonim ***** válasza:
74%
Abszurd és tök felesleges, mert a giliszták váladékai amik majd felemésztik úgyis szétmarják a képeket. Meg am is felesleges, hisz nem fogja nézegetni. Inkább személyesen legyenek vele az unokák,többet ér.
2015. febr. 12. 13:48
 4/59 anonim ***** válasza:
89%
Hú-hú, de sok minden került már koporsóba. Fényképtől a gyerekrajzon és a plüss mackón keresztül, a pecabotig minden. Nincs ebben semmi morbid, sem meglepő.
2015. febr. 12. 13:51
 5/59 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ne mondj senkinek semmit. Nem illik tervezni valakinek a temetését, amikor még egy évig is élhet. Ha már meghalt és intézitek a temetést, akkor mondd el, hogy ezt szeretnéd.
2015. febr. 12. 13:56
 6/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.... Kell ez?

Én biztos nem lennék képes berakni a gyerekem képét egy koporsóba. Habár tisztában vagyok vele, hogy bármit is csinálok a képével, az semmilyen hatással nincs rá, mégis. Meg mondjuk előre biztosan nem jelenteném be a nagyszülőknek... "Szia Papa, jó, hogy látlak. Ugye nem lenne baj, ha a koporsóba melléd raknánk a gyerekek fotóit is?"

Vagy hogy gondolod a megmondást???

2015. febr. 12. 13:57
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan fogalmaznád meg ezt a kérést feléjük?

Először ezen gondolkozz. Nagyapád még él. Hogyan hangzana ez mégis?

Számomra morbid jelenet lenne, mikor hangot adsz ennek a kérésnek.

8/59 anonim ***** válasza:
100%

nincs ezen meglepő..de addig ne hozd szóba, amíg nincs itt az ideje

nálunk is a dédim mellé tettünk dolgokat

ha neked ez segít a gyászban, akkor tedd..

9/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér rá, ha majd tényleg elment és a temetést tervezitek? Végül is nem olyan extra kérés, hogy ekkora előkészületet kívánjon.
2015. febr. 12. 14:00
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen ötletem támadna, akkor én is megvárnám, míg szegény meghal, előre biztos nem gondolkoznék ezen. Bár nekem eszembe se jutna hogy betegyem a gyerekek fényképét.
2015. febr. 12. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!