Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez így morbid kérés lenne...

Ez így morbid kérés lenne tőlem halál esetén?

Figyelt kérdés
Nagypapám már nagyon rosszul van, max 1 éve van hátra. Én szeretném ha a gyerekeim képét a sírba a fejéhez helyezzék. Ezt így merjem megmondani a nagyszüleimnek vagy inkább ne?
2015. febr. 12. 13:45
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Mi késztet arra, hogy kötekedj velem? Ártottam neked?
2015. febr. 13. 14:47
 42/59 anonim ***** válasza:

Már nem tudjuk, kihez beszélsz, szerintem minimum 3 fő 81%os írogat.

Engem spec nem bosszantasz, max a mellébeszélésed. Kezdem úgy gondolni, hogy kamu vagy.

2015. febr. 13. 14:52
 43/59 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs már ki melyik választ írta. Próbálok válaszolni mindig.
2015. febr. 13. 14:54
 44/59 anonim ***** válasza:

Na, összefoglalom a privátot - nem másolom be, mert fölösleges.

Szóval a kérdező szülés utáni kapkodásában elfelejtette ide kiírni a kérdéshez, hogy már legalább háromszor részletesen beszélt neki a Papa a temetésről, hogy mit hogyan szeretne, tehát erről nyíltan zajlik otthon a párbeszéd.

Nem a semmiből állna elő a kérdéssel, hanem ezzel az előzménnyel. Csak ismét sikerült egy olyan vitageneráló kérdést kiírni, ahol az egyik kulcsfontosságú info kimaradt.

Szóval akkor ennek ismeretében nekimegyek újra:

ez esetben meg lehet kérdezni tőle, ha legközelebb felhozza a temetés körülményeit. Én akkor tenném csak, ha ő hozza szóba. Ez nem változtat azon a véleményemen, hogy morbid ötletnek tartom a gyerekem képét eltemetni, dacára annak, hogy semennyire sem vagyok babonás. Csak rossz érzés lenne látni, ahogy elföldelnek valamit, ami szorosan egy élő kisgyerekhez tartozik.

2015. febr. 13. 15:00
 45/59 anonim ***** válasza:
0%
Ezesetben a kérdés kamu, egyérzelműen provokáció, hiszen utólag is be lehetett volna ide másolni ezt a csekély részletet, ami kb mindent megváltoztat. Ehelyett a kérdező bősz fitymacsattogások közepette élvezte a kialakult ribilliót, hisz egy ilyen kérdés sokakat megbotránkoztat. Valamelyest megnyugtató, ha nem annyira kétbites, mint ahogy itt lejött, hanem csak megjátszotta, de attól még elmegy a susnyásba.
2015. febr. 13. 16:25
 46/59 A kérdező kommentje:

" Ehelyett a kérdező bősz fitymacsattogások közepette élvezte a kialakult ribilliót"

És akkor én vagyok a tahó és az iszléstelen? Inkább nem mondok semmit.

2015. febr. 13. 17:47
 47/59 anonim ***** válasza:
0%
Hát ne is! Egyrészt kamu szavára nem adunk, másrészt egy-két csúnya szó még mindig elmarad egy élő rokon halálának tervezése mellett... Csavarhatod, ahogy akarod, a te sztoridnál gyomorforgatóbb ritkán fordul elő.
2015. febr. 13. 17:51
 48/59 A kérdező kommentje:
Nagyon unalmas lehet az életed hogy egész nap itt lógsz.
2015. febr. 13. 17:58
 49/59 anonim ***** válasza:
Aha, már a támadásnál tartunk. Te is itt lógsz... Én betegszabin vagyok, te? Gyerekek? Te álkérdéseket írsz ki, hogy rabold más idejét. Szerintem tr vesztettél, bocs.
2015. febr. 13. 18:02
 50/59 anonim ***** válasza:
A 44-es 81%-os vagyok, és elhatárolódnék az utánam jövőtől..
2015. febr. 13. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!