Ez így morbid kérés lenne tőlem halál esetén?
Már nem tudjuk, kihez beszélsz, szerintem minimum 3 fő 81%os írogat.
Engem spec nem bosszantasz, max a mellébeszélésed. Kezdem úgy gondolni, hogy kamu vagy.
Na, összefoglalom a privátot - nem másolom be, mert fölösleges.
Szóval a kérdező szülés utáni kapkodásában elfelejtette ide kiírni a kérdéshez, hogy már legalább háromszor részletesen beszélt neki a Papa a temetésről, hogy mit hogyan szeretne, tehát erről nyíltan zajlik otthon a párbeszéd.
Nem a semmiből állna elő a kérdéssel, hanem ezzel az előzménnyel. Csak ismét sikerült egy olyan vitageneráló kérdést kiírni, ahol az egyik kulcsfontosságú info kimaradt.
Szóval akkor ennek ismeretében nekimegyek újra:
ez esetben meg lehet kérdezni tőle, ha legközelebb felhozza a temetés körülményeit. Én akkor tenném csak, ha ő hozza szóba. Ez nem változtat azon a véleményemen, hogy morbid ötletnek tartom a gyerekem képét eltemetni, dacára annak, hogy semennyire sem vagyok babonás. Csak rossz érzés lenne látni, ahogy elföldelnek valamit, ami szorosan egy élő kisgyerekhez tartozik.
" Ehelyett a kérdező bősz fitymacsattogások közepette élvezte a kialakult ribilliót"
És akkor én vagyok a tahó és az iszléstelen? Inkább nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!