Ez így morbid kérés lenne tőlem halál esetén?
Pontosan mi a bajod a hangnemmel?
Szerintem igenis beteg dolog, ha élő rokonunk temetéséről agyalunk, és még őt is meg akarjuk kérdezni erről. Esetleg azt nem akarod megérdeklődni, milyen mélyre szeretné, ha ásnátok?
Tudod, 3x köszönt el tőlem a papám. Te ezt eltudom mondani 24 éves létedre? Szerintem nem. Egy ismeretlen letaplóztok, kérdem én, akkor ti mik vagytok ha én tapló és erkölcstelen?
És továbbá nem kivánok reagálni, túlságosan elszálltatok.
Mi a baj azzal hogy 24 évesen gyerekeim vannak? Jó belekötni már ebbe is??
Amugy meg ők neveltek fel mert anyám eldobott. És különleges a kapcsolatunk. És nagyon szereti a dédunokáit. És ismerik....
Amugy meg nagyon sajnállak titeket hogy nem tudtok értelmezni egy kérdést.
Nem tudunk értelmezni egy kérdést? De hát folyamatosan arra válaszolunk! IGEN, morbid kérdés lenne, ilyenre gondolnod sem lenne szabad, főleg ha ennyire különleges a kapcsolatotok! És NE, ne kérdezd meg tőle, mert iszonyúan tapintatlan és érzéketlen kérdés, sokakat felzaklatnál vele!
Ennyi! Ezt a választ már többször megkaptad. Hiába elemezed a családod, ezen nem változtat az, hogy nagyon közel álltok! De ezt te is érezted, hisz különben nem írtad volna ki a kérdést. Ennyi! Ne játszd a sértődöttet, hanem gondolkodj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!