Mit tegyek, hogy ne kezeljenek másként?
Nagymamám igazi filmekben látott úrinő. Mindig ügyel a kinézetére, a ház pompájára és hogy mindig mindenki tökéletesnek lássa a családját, szereti, ha a szomszédok féltékenykednek.
Nem találkozunk olyan sokszor, egy évben kb 6x. Karácsony után voltunk náluk, amikor az öcsém "elköhintette" hogy meleg vagyok.
Teljesen kiakadt. Nem szól hozzám.
Apának azt mondta, hogy ő szívesen fizetne nekem egy drága orvost, csak gyógyításanak ki a betegségból.
Apa mondta neki, hogy ők megbékéltek vele, és nagyon illedelmes, jólnevelt barátom van.
Szerinte ez undorító, és apa nem nevelt jól, emiatt tévelyedtem el szexuálisan.
Nagyon rosszul érint, mert mindig én voltam a kedvence, és most undorodik tőlem.
Most komolyan, mit tegyek, hogy belássa nincs ezzel semmi baj?
nem tudsz mit tenni.
kíbírod az a látogatást 2 havonta.
majd megbékél, vagy nem.
ha szeret, mint unokáját, akkor nem fog változni ez
Ülj le vele, beszéld meg a dolgot.
Ha nem hat rá a szép szó, tegyél a fejére. Most komolyan, milyen szerető nagymama az, aki ilyen miatt eltaszítja magától az unokát? Attól fél, hogy a tökéletes család mintája most összeomlik, de van egy nagy vicc az egészben: nincs olyan, hogy tökéletes család.
Szüleid elfogadták. Mamádnak is el kell, vagy elveszíti az unokáját.
Amikor nagymamád annyi idős volt, mint te, akkor más világ volt. A hatszázhuszadik problémája is nagyobb volt az embernek, mint hogy valaki meleg-e, vagy langyos, netán az abszolút nulla fokot közelíti. Kemény idők jártak. Nem volt idő ajvékolni. Más világ volt. A pap és a juhász egyformán "szerette" a nyáját. Bizonyám.
Kérdésedre felelve, ne foglalkozz vele. Ha duzzog, majd megunja.
Hát remélem. Apával ketten majd beszélünk vele, nem tudom egyedül engem mennyire hallgatna meg.
Nem haragszom tesómra. Mondjuk akkor abban a pillanatban elég dühös voltam, kínos volt a helyzet, de ilyen, ha az embernek kisebb testvérei vannak. Már hozzászoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!