Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az az esküvőtökön, amit ma másként csináltatok volna?
Semmi! Minden úgy volt tökéletes, ahogy volt.
Egyetlen pici szépséghiba, hogy nem volt túl táncoslábú a násznép, inkább csak üldögéltek.
Mi áttáncoltuk az éjszakát, a zenészek jól nyomták.
Utoslo,
Az is lehet, hogy nektek tetszett a zene, de a vendegeknek nem.
hajam kicsit másképpen volna.
Előtte figyelmesebb lettem volna anyósom hárklijára
Rákérdeztem volna előző nap a tanúknál, hogy hoztak-e személyit
nem felejtettük volna otthon az ültetőtáblát.
fotót készítettem volna még egy helyen, sajnálom, hogy az kimaradt..
ami a legfontosabb:
KEVESEBBET IDEGESKEDNÉK!!!!!!!
amúgy semmi eget rengető dolog nem volt, amin változtatnék... baki nélkül nincs lagzi,és esküvő:)
az első esküvőt ki kellett volna hagyni, a második jó volt :) két tanús, majd legjobb barátokkal ebéd indiai étteremben
hamarosan ünnepeljük a 9. házassági évfordulónkat :)
A vacsorán nem voltak ültetőkártyák, ma már biztosan csináltatnék és megtervezném előre az ülésrendet. (10 éve volt az esküvőm)
Ezenkívül minden tökéletes volt.
anyummal pont tegnap beszélgettünk az ő esküvőjükről (nekem még nem volt)
mesélte, hogy nagyon jó volt az egész, csak a buli után hirtelen lelépett az egész násznép és apukám valamint anyu apukája pakolták a rekeszeket meg az asztalokat, míg anyu ott fagyoskodott.
valamint amit én tuti ki fogok kötni, hogy a szertartáson ne fényképezgessenek az emberek, lesznek ott fényképészek. nemrég láttam egy ismerősöm képeit, konkrétan a világító okostelefonok hadától alig látszik valami a párból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!