Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvőtökön a hangulat? Sokan táncoltak? Meddig tartott, hányan voltatok?
Nálunk nagyon jó hangulat volt!!
70-en voltunk, teljesen vegyes összetétel és korosztály.
4-kor kezdődött a templomi esküvő, utána mentünk át a szálloda éttermébe (nagyon közel volt).
Jó tágas és világos volt a hely, óriási terasszal.
Ültetett svédsztal volt, hideg-meleg menüsorral.
Fél 3-ig roptuk, szuper 3 fős élő zenekarral (azóta sokakat hallottam, akik DJ-t hívtak).
Hát életem legjobb esküvőjén ahol voltam, egy nagyon csóri pár tartotta. Tulajdonképp úgy indult az egész, hogy már rég együtt volt a fiatal pár, de hiába gyűjtögettek, mindig elment a pénz nagy része (beteg nagymama, bedöglött határtási gép... stb). A lány nagyon elkeseredett, hogy a legtöbb ismerőse már rég feleség, és nekik még egy szolidabb lagzira sem telik... Mivel a párocska nagyon aranyos és jószívű volt, mindenki szerette őket aki ismerte, így rokon-szomszéd-barát-ismerős összefogtak és mindenki összedobta amit tudott.
Így lett a bakony közepén egy vadászházba megtartva az eskövő, igaz a mennyasszony és a völegény nem pompázott valami csiti-fitti ruhába bár nyáron a sima fehér pamut maxi még praktikusabb is volt... azért amennyire tellett megadták a módját. A vadász ismerősük lőtt vaddisznót az volt a főfogás az após a hordóit bontotta meg, az asszonyok meg sütöttek-főztek. Nem volt flancos, inkább olyan jó ízes-magyaros.
De nekem egy élmény volt, én azt élveztem a legjobban. Szép környezet, senki nem flancolta túl magát (leszámítva az anyakönyveztetőt), ott tényleg a buli volt a lényeg, és hogy ünnepeljük ezt a csodás eseményt. :)
Oh azt elfeljetetem írni: kb 100-an voltunk, 2 napig tartott (este és reggel a padláson aludt mindenki matracon).
Mindenki táncolt még a menyasszony dédije is :D
95 en voltunk
sokan, sokat táncoltak, nem hagyták, hogy a zenés elmenjen..
mi fél 6kor mentünk haza, ott folytatódott a garázsban a buli
én már aludtam) reggel megébredtem 8 kor, mert beteg voltam, és fájt a torkom... még tartott..(6 an kitartottak) visszafeküdtem 10 kor keltem fel
végül, akkor akik ébredtek csapra vertük a maradék hordó sört, és folytatódott estig, már szűk körben, kb 15 fővel
22-en voltunk, hajnali 1-ig tartott. Így terveztük, nem volt átöltözés sem.
Ahhoz képest, hogy a szervezésnél még játékokat akartam kitalálni, hogy ne unatkozzunk...nagyon jó hangulat volt. Kevesen voltunk, így mindenkivel tudtam eleget beszélgetni. Mindenki jól érezte magát, és mindenki ott volt, aki számított. Az a nap csak értünk volt, értünk történt minden. Csodás élmény volt!
25N
Kb. 90-en voltunk.
Fél 6-kor ment el az utolsó vendég.
Szó szerint mindenki táncolt, még a 80 éves nagyszülők is ropták (a maguk módján).
Nagyon sok múlik a vőfélyen! SŐT! Voltam már egy pár lagziban az elmúlt években, és a fele társaság szinte ugyanaz volt (mivel családon belüli lagzik voltak), de a vőfély sehol sem volt ugyanaz. Emiatt a hangulat sem.
Bár a zenekar is sokat számít, de a hangulatot a vőfély csinálja.
Esetleg ceremónia mester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!