Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az az esküvőtökön, amit ma másként csináltatok volna?
- Nem engedtem volna a hivatalos fotóson kívül mást fotózni (szinte mindenki kötelességének érezte, hogy minél gagyibb, vakus gépekkel akadályozzák a fotósunk munkáját).
- Amint a párom 3 éves unokaöccse megkaparintotta anyósom fényképezőgépét, keményebben felléptem volna, hogy valaki vegye el tőle, vagy vigye máshova (így fél órát csúsztak a közös képek, mert mindig beállt a fotós elé, anyósom meg olvadozott tőle, hogy "milyen cuki").
- Lett volna nálam szívószál (így nem viszik el a tanúmat az ufók 1 órára, hogy azt keresse, és tudtam volna, gond nélkül inni a sminkben a fotózás alatt)
- Keményebben felléptem volna a pincérekkel szemben, akik nem vették túl komolyan a felszolgálást (simán kihozták hidegen az ételt, el-el tűntek, mikor valaki italt akart rendelni)
Minden más jó volt :)
Más ruhát választok, ragaszkodtam volna az elképzelt dekor színhez (zöldet szerettem volna, de az étteremnek bordó volt, így az lett)
A fotóst teljes napra bérelném
Lefogytam volna ez esküvő előtt, hogy lehessen fehér ruhám:)
kb ennyi.
minden más tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!