Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Bolhát hoztunk haza városi...

Bolhát hoztunk haza városi mamámtól és tagadja és nem hajlandó mindenét átmosni. Szüntessem meg a kapscolatot?

Figyelt kérdés

régi elrakott takarót, ágyneműt vesz elő a babámnak.

és hiába mondom hogy akkor is ha tiszta, nem ártana átmosni mert már régóta állnak a szekrényben.

egyik nap jelezte hogy megcsípte őt valami nem is egy helyen. úgy nem is nagyon foglalkoztam vele.de itthon a baba és utána én is tele vagyunk már csípésekkel, nem győzök mindent mosni nem is csak egy körrel (habár at sem tudom így kiirthatóak e....)és már láttam egy hulla bolhát is itthon a babaágyneműn!! kitértem a hitemből, felrobbantam.

mama meg tagadja, hogy neki nincsenek "bogarai", meg tiszta minden nála, szóval hajlandóságot sem mutat átmosásra.

pedig mama panelban lakik városban, az sem mondható hogy tanyán élne..

máshova meg nem járok a gyerekkel, max hivatalokba, meg sétálni.és mama volt amúgy is a csípésekkel az első.

2014. aug. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés mamikának van valamilyen állatkája? A bolhákon kívül?
2014. aug. 22. 18:06
 42/44 anonim ***** válasza:
A bolha nem terjeszt agyhártyagyulladást.. az a kullancs olvass utána!
2014. aug. 22. 18:10
 43/44 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy bolha megfogtad? Lehet ágyi poloska is.. amit akár szegény mama is csak véletlen szerzettbe egy koszos cigánytól a buszon amin utazik mondjuk hozzátok.....
2014. aug. 22. 18:15
 44/44 anonim ***** válasza:
70%

"poloska, amit egy koszos cigánytól szerzett be..."

Vagy magyartól, orosztól, bantu négertől.... Jó lenne ha senki nem sértegetne itt embercsoportokat.

2014. aug. 27. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!