Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Bolhát hoztunk haza városi...

Bolhát hoztunk haza városi mamámtól és tagadja és nem hajlandó mindenét átmosni. Szüntessem meg a kapscolatot?

Figyelt kérdés

régi elrakott takarót, ágyneműt vesz elő a babámnak.

és hiába mondom hogy akkor is ha tiszta, nem ártana átmosni mert már régóta állnak a szekrényben.

egyik nap jelezte hogy megcsípte őt valami nem is egy helyen. úgy nem is nagyon foglalkoztam vele.de itthon a baba és utána én is tele vagyunk már csípésekkel, nem győzök mindent mosni nem is csak egy körrel (habár at sem tudom így kiirthatóak e....)és már láttam egy hulla bolhát is itthon a babaágyneműn!! kitértem a hitemből, felrobbantam.

mama meg tagadja, hogy neki nincsenek "bogarai", meg tiszta minden nála, szóval hajlandóságot sem mutat átmosásra.

pedig mama panelban lakik városban, az sem mondható hogy tanyán élne..

máshova meg nem járok a gyerekkel, max hivatalokba, meg sétálni.és mama volt amúgy is a csípésekkel az első.

2014. aug. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
elotte*
2014. aug. 17. 22:04
 12/44 anonim ***** válasza:
Hulla bolha, meghalok ezen a kérdésen:)
2014. aug. 17. 22:06
 13/44 anonim ***** válasza:
amugy, ha ilyen pici babad van, akkor masutt alvasra eleve erdemes volna a zajat takarojat, agynemuit magatokal vinni
2014. aug. 17. 22:07
 14/44 A kérdező kommentje:

az első csípés után a babán már vittem takarót, semmit nem ért, újabb és újabb csípései, csípésünk van.

amúgy nem alszunk ott, csak amikor átmegyünk, nema babakocsiban van a baba.

takarítást meg nem vállalnék, így is eleget nonstoppozok a baba mellett, éjszakázok, miegyéb, 3 hónapos.

örülök, hogy van egyáltalán immunja, meg a neten már bolha által terjesztett asszem agyhárgygyulladásban halt már meg baba!

mamának még akkor jeleztem, amikor a babán 1-2 csípés volt, akkor még nem tudtam, hogy bolha. és azt is most olvasom, hogy még a faakat is mosni kell majd!

2014. aug. 17. 22:15
 15/44 A kérdező kommentje:
a kapcsolat megszüntetést meg nem úgy értettem, hanem, hogy nem megyünk hozzá, meg ő se jöjjön, max telefon.
2014. aug. 17. 22:16
 16/44 A kérdező kommentje:
szóval amikor mamának szóltam még nyugodt voltam. most már nem vagyok az.
2014. aug. 17. 22:17
 17/44 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező szerintem inkább forgass pár könyvet mert minden mondatodat kétszer háromszor kell elolvasni hogy megértse az ember. Amíg ideírsz is lenne időd takarítani.
2014. aug. 17. 22:17
 18/44 A kérdező kommentje:
de, majd este 10-kor mamánál suvickolom a falat.
2014. aug. 17. 22:19
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Lehet atkás az ágy. Akármi lehet, bolha nem él meg sokáig takarón...

Am mosással nem távolítod el, vegyél valami bolhairtót

2014. aug. 17. 22:48
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne viccelj már. Nekünk van macskánk, kutyánk, házban is van macska, előfordult már a bolha. A bolha nem él meg a falon, ez nem pók basszus. Van ilyen spré is be lehet fújni a lakást. Színtelen, szagtalan
2014. aug. 17. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!