Bolhát hoztunk haza városi mamámtól és tagadja és nem hajlandó mindenét átmosni. Szüntessem meg a kapscolatot?
régi elrakott takarót, ágyneműt vesz elő a babámnak.
és hiába mondom hogy akkor is ha tiszta, nem ártana átmosni mert már régóta állnak a szekrényben.
egyik nap jelezte hogy megcsípte őt valami nem is egy helyen. úgy nem is nagyon foglalkoztam vele.de itthon a baba és utána én is tele vagyunk már csípésekkel, nem győzök mindent mosni nem is csak egy körrel (habár at sem tudom így kiirthatóak e....)és már láttam egy hulla bolhát is itthon a babaágyneműn!! kitértem a hitemből, felrobbantam.
mama meg tagadja, hogy neki nincsenek "bogarai", meg tiszta minden nála, szóval hajlandóságot sem mutat átmosásra.
pedig mama panelban lakik városban, az sem mondható hogy tanyán élne..
máshova meg nem járok a gyerekkel, max hivatalokba, meg sétálni.és mama volt amúgy is a csípésekkel az első.
Kérdező, nagyon nagyon figyelj oda mert az valószínűleg nem bolha, hanem ágyi poloska. És az nem vicc.
Mi most vagyunk túl egy ilyen procedúrán, mi is behurcoltuk, hát ne tudd meg mivel jár!
a neten azt írják, az emberbolha lepetézik vagy 3-400 darabot! amég a fal réseibe is, ezért a falakat is kell, meg az elérhetetlen helyeken, ahol por lehet, mert a lárvák abban élnek.
és tuti bolha, mert találtam egyet!
de amikor még csak a csípéseket láttam akkor a neten én már a rüh-ről is olvastam, az valami egy kiirthatatlan aljasság
és akkor örülhetek iss, hogy nálunk bolha van
a neten írták a falakat 1 méter magasan is kell.
amúgy nem "bolhából csinálok elefántot" nagyon nehezen irthatóak, úgy szaporodnak, hogy hihetetlen, ma reggel is csípésem lett, így indult a napom!és úgy, hogy új, tiszta ágyneműbe, tiszta ruhában, tisztán aludtam.ahogy a baba is.
de a mama része is érdekelne, ma is mennénk, hát inkább megvárom a ház előtt, hogy lejöjjön beszélgetni...
meg szóloktesóméknak is, hogy ne menjenek hozzá
amíg nem fogadja el, hogy még a párnáit is(nemcsak huzatot)mindent tisztítson, meg a kanapét is beszórni irtóval, stb stb, addig sajnálom, ez van. gondolom más sem tud jobbat
Aha, értelek... Szóval, megvan a gyerek és most keresed az ürügyet, hogy megpattanhass vele. Nem szégyelled magad?!
Hát mossál, fiam, az a dolgod, azért vagy anya. Vegyél szépen bolhaírtót, és ne fogd rá egy emberre, akit mindneáron utálni akarsz, hogy ő a bolhás. (A férjem az utcán szedett össze bolhát egy hatalmas, szőrös nagytestű kutyától, aki hozzádörgölőzött.)
mamának még nem mondtam, mert akkor még nem tudtam, hogy bolha! csak megemlítettem valamit, hogy valami van nála, mert már nem csak mama csípéses, hanem a babám is.
nem is foglalkotam úgy vele, míg át nem vitem mégegyszer a babát és megint csípések és erre már itthon is van!és eddig nem volt. tömegközlekedéssel meg nem járunk.
nem akarom mamát bántani. hanem idejöttem ezzel a gondommal, hogy mit csináljak? mert hogy nála vígan élnek, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!