Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal huszonévesek akik...

Fiatal huszonévesek akik dolgoznak! Mennyit adtok haza?

Figyelt kérdés

Illetve mennyit kérnek, hogyan reagálnak a pénz kérdésre?

Ha csak pár tízezret adsz, hozzád vágják hogy eltartanak?

2014. aug. 12. 14:56
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A pár tízezret persze úgy értem, hogy minimálbéren vagy, és pár tízezret félre raksz a jövőre, és így keveset adsz haza is.
2014. aug. 12. 15:01
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
A rezsi és a kaja rám eső részét. Ezt tartom helyesnek.
2014. aug. 12. 15:01
 3/22 A kérdező kommentje:

De azt akkor sem lehet forintra pontosan kiszámolni.

Mit várnak el?

2014. aug. 12. 15:05
 4/22 anonim ***** válasza:

én apámmal élek, de anyám nevén van pl a telefon, mert nem voltam 18 amikor vettük (mármint a kártya)...

anyámnak kifizetem a telefonszámlám...

apámmal megbeszéltük nem kell hazaadnom, inkább rakjam félre, egész sokat sikerült megspórolnom...persze azért voltak nagyobb kiadások, több havi fizetést kiadtam pl laptopra, de mondhatni munka eszköznek, mert programozó vagyok :) de ezt meg kell beszélni...mi megbeszéltük és így jött ki...van ismerősöm aki 20-at ad haza, ők is megbeszélték a dolgot...de hallottam már olyat, ahol kiszámoltak minden hülyeséget és csak a vita volt belőle...szóval szerintem erre a megbeszélés a legjobb...

2014. aug. 12. 15:06
 5/22 A kérdező kommentje:
Nah meg hiába adod haza, ami rád esik, ha közben ott laksz és mégis meg akarnak szabni mindent hogy hova megy a fiatal
2014. aug. 12. 15:06
 6/22 A kérdező kommentje:
20-at adok, és kb 30-40et tudok félrerakni, ezzel kb el is megy az egész. és még így is korlátozni akarnak és hozzám vágják hogy igenis beleszólnak és nem vagyok több semmivel egy gyereknél
2014. aug. 12. 15:08
 7/22 A kérdező kommentje:
illetve azt is mondják hogy az a 20 semmire nem elég és emiatt korlátoznak
2014. aug. 12. 15:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem várják el, hogy adjak pénzt.

Viszont néha meglepem őket, és befizetek pár számlát.

2014. aug. 12. 15:14
 9/22 A kérdező kommentje:
nekem ezt a 20at kikötés szerűen elvárják és keveslik is és érzékeltetik is hogy semmit nem érek csak mert dolgozok
2014. aug. 12. 15:17
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

:(

szomorú

2014. aug. 12. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!