Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal huszonévesek akik...

Fiatal huszonévesek akik dolgoznak! Mennyit adtok haza?

Figyelt kérdés

Illetve mennyit kérnek, hogyan reagálnak a pénz kérdésre?

Ha csak pár tízezret adsz, hozzád vágják hogy eltartanak?

2014. aug. 12. 14:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Részmunkaidőben keresek 40 ezret, ebből nekem a bérletem, telefonszámlám kell fizetni, a maradékot félretehetem. Anya egyedül nevel, ő a fizetéséből és az én árvaságimból gazdálkodik. Amit megkeresek, nem kell beleadnom a közösbe, félretehetem magamnak. Jól is jön, mert egyetemre járok, oda is kell pénz, önköltséges képzésen veszek részt, így azt is én finanszírozom teljes mértékben. Anyának soha nem kellett abba beleadnia még. Neki ez így megfelel, nekem is. Nyilván megcsinálom itthon a dolgom, nem kell megkérni rá, adott esetben szívesen főzök, sütök, szoktam hazahozni alapanyagokat is, bevásárolni pár dolgot, az mindig közös.

20L

2014. aug. 13. 09:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Én külföldön melózok és ha hazamegyek anyumhoz nyaralni egy fillért se enged költenem....pedig hogy nem keres jól az tuti...
2014. aug. 13. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!