Fiatal huszonévesek akik dolgoznak! Mennyit adtok haza?
Illetve mennyit kérnek, hogyan reagálnak a pénz kérdésre?
Ha csak pár tízezret adsz, hozzád vágják hogy eltartanak?
Én nem lakok otthon, de 15öt hazaadok.
Amig otthon laktam 20 körül adtam plusz gyakran én vásároltam.
en 1000 eu-t keresek jelenleg ( nyari munka fagyizoban) nem lenne szukseges mert mindenunk megvan,de en igy latom helyesnek hogy dolgozom... 650-et 700-at rakok le.. nekem marad 300-500 eu amire kell.. nem kerik a penzt de en besegitek es akkor lehet felre rakni ( hazat akarunk cserelni,mar megvan mar sak megkell venni,de meg koltoztetes,festetes,uj butor stb...) igy latom helyesnek,igy a jo.
18L
Semennyit!
Van saját életem, a saját rezsimet ételemet és lakhatásomat kell fizetnem.
Ha a rezsi rád eső részét és a kaját nézzük, akkor a 40 körül kezdődik reálisan az általad a közösbe adandó összeg. De tudok olyan igényekkel rendelkező fiatalt, akinek ennyiből se jönne ki.
Alkalmazkodni pedig felnőttként is kell akár szülőkkel, akár korabeli lakótársakkal él az ember.
Nem lakom otthon, de adok haza, havi 15 körül, mert egy fél bevásárlást én szoktam fizetni, ezenkívül 3 hetente csinálok náluk egy nagytakarítást (gyakrabban nem járok haza).
Tegyük fel, hogy itthon laknék, szerintem egy forintot se kérnének el, de én cikinek érezném, ha nem adnék. Pl. bevásárolnék mindig én, szépítgetném a lakást, ilyesmik.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!