Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal huszonévesek akik...

Fiatal huszonévesek akik dolgoznak! Mennyit adtok haza?

Figyelt kérdés

Illetve mennyit kérnek, hogyan reagálnak a pénz kérdésre?

Ha csak pár tízezret adsz, hozzád vágják hogy eltartanak?

2014. aug. 12. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is 20-at adok, bár a minimálbérnél azért jóval többet keresek.
2014. aug. 12. 15:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Én nem lakok otthon, de 15öt hazaadok.

Amig otthon laktam 20 körül adtam plusz gyakran én vásároltam.

2014. aug. 12. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Minden honapban hazaadtam 50et egyetem alatt, meg maganak vettem a pipereket, cigit, ruhakat. Mikor lediplomaztam es keszultem volna kulfoldre telepedni anyukam az ev alatt felgyult osszeget a kezembe nyomta. :)
2014. aug. 12. 15:59
 14/22 anonim ***** válasza:
5 ev alatt elirtam
2014. aug. 12. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem szokták elfogadni, ha adnék, így néha befizetek néhány csekket, és amikor látom hónap vége fele, hogy egyre kevesebb dolog van a hűtőben/kamrában, akkor nagybevásárolok. Ilyenkor mindig sápítozik anyám, hogy jaj nem kellett volna, ő akkor kifizeti... namegpersze! :D
2014. aug. 12. 16:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Én 40 ezret adok haza, de tény, hogy nem minimálbérből, így én is tudok félretenni.
2014. aug. 12. 16:38
 17/22 anonim ***** válasza:

en 1000 eu-t keresek jelenleg ( nyari munka fagyizoban) nem lenne szukseges mert mindenunk megvan,de en igy latom helyesnek hogy dolgozom... 650-et 700-at rakok le.. nekem marad 300-500 eu amire kell.. nem kerik a penzt de en besegitek es akkor lehet felre rakni ( hazat akarunk cserelni,mar megvan mar sak megkell venni,de meg koltoztetes,festetes,uj butor stb...) igy latom helyesnek,igy a jo.

18L

2014. aug. 12. 17:50
 18/22 anonim ***** válasza:

Semennyit!

Van saját életem, a saját rezsimet ételemet és lakhatásomat kell fizetnem.

2014. aug. 12. 18:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha a rezsi rád eső részét és a kaját nézzük, akkor a 40 körül kezdődik reálisan az általad a közösbe adandó összeg. De tudok olyan igényekkel rendelkező fiatalt, akinek ennyiből se jönne ki.

Alkalmazkodni pedig felnőttként is kell akár szülőkkel, akár korabeli lakótársakkal él az ember.

2014. aug. 12. 19:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem lakom otthon, de adok haza, havi 15 körül, mert egy fél bevásárlást én szoktam fizetni, ezenkívül 3 hetente csinálok náluk egy nagytakarítást (gyakrabban nem járok haza).

Tegyük fel, hogy itthon laknék, szerintem egy forintot se kérnének el, de én cikinek érezném, ha nem adnék. Pl. bevásárolnék mindig én, szépítgetném a lakást, ilyesmik.

27N

2014. aug. 12. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!