Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a férjed olyan csettrészegen jönne haza hogy nem tudná kinyitni a kaput?
Levideóznám és kiröhögnénk a barátnőimmel:D Hiszen nincs problémája, csak fél év után elment kicsit bulizni. Mikor én jövök így haza, mostanában akciós a koktél a Corvinus Caféban...túl akciós, és én túl kicsit súlyú vagyok.:D a vőlegényem is röhögni szokott, aztán lefektet az ágyba és alszunk:) Reggel meg röhög, amikor megyek ki és adja a kávét a kezembe:D Ugyanez fordítva is.
27N
Hát vannak a sztoriban sötét foltok.
Például hogy hogyan került a kulcsa a kapu belső felére.
Ki kellett nyitni a nagykaput, mert a kicsit nem tudtam kinyitni, mert rátekeredett.
Aztán fel kellett locsolni, mert nem reagált.
Szaga alapján pálinka.
De kedves volt, mert ráfeküdhetett holna a kapucsengőre is.
A munkatársát pár házzal arrébb találta meg a szomszédnéni..
Amúgy utószülinapi, szülinapi és szakítási csapatás
És most szépen alszanak egymás mellett. :D
Egyébként csak azért kérdezem, mert barátnőm már itt pánikot keltett, hogy úristenmitelnemkelltűrnöm, micsodacsaládapaez...
Meg a falusi forródrót is beindult.
Ötkor szedtem össze a férjem, a barátját kb hatkor, anyám fél nyolckor hívott, hogy hallom X nem jutott be a kapun, Y meg még a házig se...
Ó, a falurádió :D Nem kell velük foglalkozni, volt egy görbére sikerül este, aztán kész, előfordul a legjobb családban is.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!