Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Bolhát hoztunk haza városi...

Bolhát hoztunk haza városi mamámtól és tagadja és nem hajlandó mindenét átmosni. Szüntessem meg a kapscolatot?

Figyelt kérdés

régi elrakott takarót, ágyneműt vesz elő a babámnak.

és hiába mondom hogy akkor is ha tiszta, nem ártana átmosni mert már régóta állnak a szekrényben.

egyik nap jelezte hogy megcsípte őt valami nem is egy helyen. úgy nem is nagyon foglalkoztam vele.de itthon a baba és utána én is tele vagyunk már csípésekkel, nem győzök mindent mosni nem is csak egy körrel (habár at sem tudom így kiirthatóak e....)és már láttam egy hulla bolhát is itthon a babaágyneműn!! kitértem a hitemből, felrobbantam.

mama meg tagadja, hogy neki nincsenek "bogarai", meg tiszta minden nála, szóval hajlandóságot sem mutat átmosásra.

pedig mama panelban lakik városban, az sem mondható hogy tanyán élne..

máshova meg nem járok a gyerekkel, max hivatalokba, meg sétálni.és mama volt amúgy is a csípésekkel az első.

2014. aug. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
meg állandóan spórol a vízel, azzal mos fel amiben fürdik, meg szerintem előtte abban a vízben is mossa a ruháit..
2014. aug. 17. 21:47
 2/44 anonim ***** válasza:
A bolhát mosással nem tudod kiirtani... kérjél emberre ártalmatlan bolhairtót ..... kár lenne ezen összeveszni.....
2014. aug. 17. 21:48
 3/44 anonim ***** válasza:
Akkor amit hoz a babának, azt mosd át!
2014. aug. 17. 21:48
 4/44 anonim ***** válasza:
5%
Mi a fenének kell egy babának a mamánál aludni?
2014. aug. 17. 21:49
 5/44 anonim ***** válasza:
neten rákeresel a lakás bolhátlanítására. Van mindenféle ötlet. Magatoknál és a nagyinál is megcsinálod.
2014. aug. 17. 21:49
 6/44 anonim ***** válasza:
37%
Ezen akadtál ki? Szerintem ez azért nem olyan nagy dolog, a bolhákat könnyen ki lehet irtani. Ha a 7-es buszon utazol onnan is összeszedheted bármikor. Örülj, hogy csak bolha.
2014. aug. 17. 21:50
 7/44 anonim ***** válasza:
20%
Mi lenen ha néha segítenél neki a takarításban,talán akkor nem lenne bolha és kosz.
2014. aug. 17. 21:50
 8/44 anonim válasza:
47%
Nem kell ezen kiakadni, barmelyik haziallatban lehetnek bolhak, ha van a mamanal kisallat akkor ertheto hogy kerult oda, de amugy is barmelyik sarkon osszeszedhetitek, setaltatjak a kutyakat azok megszorjak a bolhat, amugy azt mosassal nem lehet kiirtani, nezz valami bolhairto utan
2014. aug. 17. 21:58
 9/44 anonim ***** válasza:
74%
Ezért megszüntetnéd a kapcsolatot? Lehet, hogy a takaró bolhás, de a te agyad is az.
2014. aug. 17. 22:00
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
tulreagalod. vagy nala volt vagy nem, de ha lotte is annyira kibuktal, mint most nekunk, nem csoda, ha tagadja. talan meg is ijedt, h ha elfogadja a "vadat", akkor tobbet nem mentem hozza a babaval. a bolha tenyleg undi, de eeszedrol lehetne sokkal sokkal eretteben es kulturaltabban kezelni a dolgot.
2014. aug. 17. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!