Tönkrementem. Szerintetek kinek van igaza?
16 éves vagyok, lány. Rettenet lázadó vagyok, anyával nagyon sokszor összeveszünk. Mondunk olyat egymásnak, hogy megbánjuk utána de szeretjük egymást. Ez a mai nap viszont. Mamám átjött és anyával szokásosan veszekedtünk hülyeség miatt. Mamám szokásosan: hogy beszélsz itt mindig ezvan ..
Sokszor nála van tesóm, ha anya reggel 5kor kel munkába én 6kor kelek amikor suliba megyek. Tesóm 7 éves. Rettenetes szája van.
Mama mindenbe beleköt. Anya miért megy el egy évbe egyszer szórakozni, minek van igy 2 gyere. Anya 41 éves elvált apával aki felénlk se néz. Minek volt neki barátja szégyen meg ilyenek. Nekem miért van lassan 2 éve kapcsolatom elég lenne 18 évesen fúú de amikor dédim megudta pár napja mi balhé volt, hogy minek kellett megtudnia minek vagyoik én boldog semmi értelme a kapcsolatomnalk. na ma ugye jött és mondom igen veszekszünk, mert tesóm olyat mond más anyukájának hogy kit érdekeslz ilyenek engem lehord mindennek nem irnám le és ezért kjapott egy szájast tőlem, mert iuhába mondom ne beszéljen igy hiába tiltom bármitől szemebe röhög. És ezekre csak csóválja a fejét és ezt mondta: és a te viselkedésed?
én: de 16 vagyok jóhogy néha kijön belőlem és veszekszek tini vagyok de amiket tesóm mond neked hogy utállak és engem hibáztatsz hogy én mondtam neki hogy mondja neked
ő: de a te viselkedésed most is hogy beszélsz
én: de miért kell ilyenkor is engem felhozni ? nem én rólam van szó
ő : de mostis hogy beszélsz
ezek mennek mindig.. mindig engem hoz fel..
aztán nagyon eldurvult hisztirékusan sirni kezdtem hogy mindig én vagyok a rossz..jó tudom a viselkedésem milyen de 7 éves!!! nem beszélhet/viselkedhet igy! ha nem az van amit ő akar megver másokat
és ez is az én hibám. Amikor mama rontotta el mert ugye muszáj hogy nála legyen mert anya 6kor dolgozni megy én 6:40kor iskolába tesomnak csak 8ra kell menni.
és mama nem szól rá csak otthagyja vagy mondja nem szabad így beszélni .. szégyen
és bejöttem a szobámba jött utánam ordítozott rámelte a kezét majdnem megütött és ellöktem kilöktem a szobából és sirtam. tudom nem volt jó ötlet sőt de elegem van belőle.ha átjön mindig elővesz.
anya nekem adott igazat hogy miért engem csesz le amikor semmit nem csináltam csak elmondtam tesomat mit csinál és erre mama megsértődött fogta tesomat és elvitte. Anyának ő mondja meg hogy nevelje hogy büntetheti meg ha undorítóságokat mond. nem értem. tesomtol igy teljesen eltávolodtam rajta töltöm ki ezt az régszet mindig már nem is tudom szeretni amikor nem ő tehet róla. helyrehoznám de nem tudom hogy. mama már nem érdekel ezek után. szerinte én nem ismerem be a hibáimat amikor ő sértődik meg és elmegy szó nélkül.
Bocsánat a hibákért de még azóta is sírok. Teljesen tönkretette az egészet.
én anyukád helyében a nagyit be sem engedném.
az öcsédet ne verdd, figyelmet akar magának, amit nem kap meg de nálad így eléri.
18 után menekülj
Próbáltam kiszedni a lényeget, de nem ment. (Az írástudás nem azt jelenti, hogy ismerem a betűket és le tudok írni szavakat. Általános iskola második osztályában már tanítják, hogy kell értelmes mondatokat írni, írásjeleket használni.)
Annyit vettem le az egészből, hogy az egész család imád ordítani, szájalni, agresszíven viselkedni. Ezt nem lázadásnak hívják, hanem primitivizmusnak. Meg sem próbáljátok a másik helyébe képzelni magatokat vagy megérteni egymást.
(A lepontozásra felkészültem, de attól még igazam van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!