Kiakaszt az anyám! Mit tegyek?
van egy 4 hónapos kisbabám. az anyám mindig jön és rázza a gyereket, hiàba kérem hogy ne tegye, azt mondja mikor ő itt van ne sírjon. meg se nyikkanhat szegény baba... mindig babakocsiban ringatva kell altatni mert kicsit nyekereg (nem sír) mindig nyaggat mindennel. pl. adjak neki teát mert ő adott, (CSAK szopizik) kezdjem hozzátáplálni mert ő is kezdte már korábban, hallgassak gyerekzenét mindig, aludjak a babával, és vastagon kell kenni a popsikrémert mert ő úgy csinálta (nem érti meg hogy eltömiti a pelust)
nem rég elmentünk vásárolni, a kicsit a másik mamához vittük 1,5 órára. eztikor megtudta kiakadt, hogy nem baj ha kiabál a gyerek a bevásárló központban, ekkor nem lett volna baj ha sír csak a másik mamánál ne legyen... féltékeny?
egyszerűen nem érti meg hogy nem ő vagyok, nem kell mindent úgy csinálni ahogy ő. mindenbe beleszol de nem tanácsot ad hanem parancsol...
mit tegyek vele hogy ne bántsam meg de hasson is?
hát örülök hogy szoptatok mert azt nem tudja legalább helyettem senki!
amugy munkát kapott! hál'istennek nem lesz ideje félnapot itt lenni
Az én anyum a dackorszaknál akadt ki.
Ugye a gyerkőc megérezte a hatalmi összefeszülést és próbált mindent kihisztizni magának.
Ha anyukádat zavarja a sírás, mondd neki:
Xhónapos. Mit csináljon, szavaljon Petőfit?
1.Hívd meg magatokhoz egy sütire,amit te csinálsz ebből is látja,hogy már önálló vagy.
2.Mondd el neki tisztán és étrhetően az összes zavaró dolgot,amit szerinted abba kéne hagynia.
3.Várd meg mit reagál,mondd ezt neki: "Lehet,hogy igazad van ,de ha hibázok,hát hibázok nem érdekel.Legfeljebb majd utólag egyetértek veled,de ez az én életem és már felnőtt ember vagyok már nem kell tanítanod. "
Szia,bocsi offolni fogok mert érdemlegesen nem tudok valaszolni. Ugyanebben a helyzetben vagyok annyi külömbséggel hogy mi látogatjuk anyukámékat a mostmár 4hóssal.Csak 7végente. De anya mindent másképp csinál/na. Pl még nem volt 4hos a kicsi, mondtam neki hogy ha majd betölti a 4hot lehet megkostoltatok vele ezt azt. Ő vegyesen taplalt baba azaz tej meg tapszer. Erre másnap reggel hozott almát lereszelte és megetette vele.... Mar rég mondogatta hogy kostoltassam de ráhagytam gondolom megelégelte. Nagyon bepöccentem. teszem hozzaa cumit is ő tömte a szajaba 4 naposan mig épp tusoltam. Mivel köpni nyelni nem tudtam és mi voltunk nállunk a morgolodáson kivül nem tettem mast, mar banom. De egyszerűen nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket.
Ezért kérdem te mit tettél alakult e a dolog. Szeretem becsülöm anyukám meghallgatom a tanácsait de nem birok vele mertmegsértődik ha szolok és ugykifirgatja hogy még nekem lesz bűntudatom . Hogyan lehet elérni hogy a család támogassa az elveim ne pedig semmibe vegye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!