Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám kiakaszt . Tönkre teheti a találkozóm . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megbeszéltükegy lánnyal hogy beiratkozáson találkozunk és beszélgetünk .Anyám is ott lesz és hát ha ő nem is veszi észre magát is de engem is éget de nagoyn .Egy másik alkalommal is majd lesült a képemről a bőr.A csaj ha azt látná hogy mien anyám kiakadna. De nem szeretném ezt elbaltázni .Hogy mondjam meg anyámnak hogy ne zavarjon minket úgyhogy ne sértődjön meg és ne tudjon meg semmit ?2009. jún. 17. 10:15
1/4 anonim válasza:
Én megpróbálnám más időpontra tenni a találkát lánnyal. Ha végképp nem megy, akkor vagy elmesélném anyukámnak, hogy mi a helyzet és amint lehet hagyjon minket kettesben, vagy megkérném, hogy hagyjon nyugodtan ismerkedni az ismeretlen arcokkal, anélkül hogy közbeszólna.
2/4 A kérdező kommentje:
kösz.Azon is gondolkodtam hogy a lánynak mondom hogy anyám kiakasztó és ne figyeljen rá.
2009. jún. 17. 10:22
3/4 anonim válasza:
szerintem csak mondd meg neki, hogy most szeretnél ismerkedni a lánnyal.és hogy jó lenne ha még kicsit hagyna titeket hogy megismerjétek egymást :) xD ebből szerintem értené... kis célozgatással... :) am sürgős lenne , aki teheti írjon -->
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
4/4 anonim válasza:
Egyszerre küldöd el anyudat egy mondva csinált indokkal, és egyszerre mented ki magad szintén egy mondva csinált indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!