Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom ki van bukva ha az exemmel találkozom. Szerintetek probléma?
majdnem 2 évig voltam egy fiúval.Szakítottunk, és 4hónapja találkoztam a jelenlegi barátommal. Nagyon szeretjükk egymást megbízom benne,de nem tudom, hogy ő megbízik e bennem.
Az exemmel azóta is jóba vagyok, nem vesztünk össze, csak elmúlt a szerelem, szakítottunk. Bemutattam a jelenlegi barátomnak és kijöttek egymással. De mégis tiszta ideg a párom, ha találkozom, vagy beszélek vele. Ez normális dolog? Vagy esetleg nekem kéne megszakítani vele a kapcsolatot? Engem nem zavar ha egy exével beszél, találkozik. Titeket zavarna?
Már bocs de te vagy kibukva mert ő ezt számonkérni tõled? Én tutira szakítanék a barátnõmel ha az exével találkozgatna ...
20/f
Ha igy kezeli akkor meg kell ot ertened.
En tuti nem talalkoznak vele.
Ez a műsor pont erről szól! A legtöbbször vonzóbb a régi, a szép emlékek és az erős kötelék miatt! Nem egy új pár ment szét az ex-ek miatt!!!!
A probléma az hogy nem tudsz dönteni: vagy az Exed, vagy a Jelenlegi pasid.
"és kijöttek egymással" - Biztos? Nekem úgy tűnik hogy a TE Kedvedért tolerálták magukat egy rövid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!