Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít a féltékenységemen, ha találkozom az exszel?
csak én nem értem?
mi az a rész, hogy "akit sose láttam" ?
Szerintem ne menj bele. Én is utálom a pasi exét, de én azért mert az első 5, 6 hónapban egyfolytában kavart és az egyik emailben amit a páromnak írt, igen csak ilszídta a barátom holott az ő hülyesége is volt pár dolog szóval 50, 50 volt a hülyeségük, majd a levél alján kikérte magának, hogy nem hasolít rám( mert amikor még csak ismerkedtem a barátommal akkor azt írta neki, hogy sok mindenben hasolítunk, pedig nem az elmondottak alapján)és hát az nagyon nem tetszett amit írt, mert az írta: "eltudja képzeli, hogy milyen lány vagyok (és ezért nem has. rá ő szerint), hogyha egy olyan fiúért mint a(mostani, aki az ő volt barátja) barátom képes vagyok mással szakítani. Olyan mérges voltam ezek után, hogy felakartam hívni a csaj és elküldeni a ......., de gondoltam nem süllyedek le az ő szintjére.
Szóval szerintem nem kéne találkoznod az exel, mert a srác az szeretné. Az ex az ex, nem lesztek vele puszi pajtások és ezt jobb, hogyha a srác elfogadja.
Olyat meg ne gondolj, hogy az ex jobb nálad, hisz a srác veled van akkor te vagy a jobb ezért az exet ha problémázik akkor le kell sz@rni, mert akkor arra kell gondolni, hogy mégis téged ölöe, szeret, becézget a srác,és ő csak erre féltékeny :)
osztoznom kell az első kommentel.
kit utálsz?akit nem láttál?
XD
nővérem volt exe nemrég elment megnézni nővérem kisgyerekét, az apukával elmentek inni, nagyon jóba vannak.
jót is tehet az a találkozó. ha nem is lesztek puszipajtások, lehet, hogy téged megnyugtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!